Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Erotika az állatövi jegyekben

2009. március 24.

Az alábbiak mindenkire vonatkoznak, akiknek az alábbi jegyek az Ascendens jegyük, vagy a születési uralkodója (az Ascendens jegyét uraló bolygó) abban a jegyben van, vagy az 5. háza esik abba a jegybe, vagy a az 5. házának uralkodó bolygója.

 

(Kisebb mértékben de igazak lehetnek ezek a leírások akkor is, ha a Napja vagy a Vénusza, Marsa esik ezekbe a jegyekbe.)

 

KOS

 

 A Kos jel férfias alapállása miatt alapvetően a külső adottságokra és a nemi szervekre figyel. A Kos nő hasonló, de azért a Kos Nap, vagy Kos Ascendens mellett még lehetnek nőies tulajdonságai, tehát a Kos nő sem mindenféleképpen férfias.

 

Amikor a Kos tele lesz szexuális energiával, akkor gyorsan csillapítani akarja az éhségét, ez az alapvető igénye. A Kosnak nincs türelme. A Kos már enni is úgy eszik, hogy gyorsan telenyomja a bendőjét, hogy minél hamarabb érezze, hogy már nem éhes. Aztán cselekszik, és csinál tovább valamit. Ha a Kos nem érzi, hogy aktív abban amit éppen csinál, akkor az már nem is kell neki. A Kos hölgyek és urak energikusak, rámenősebb cselekvési igény van bennük. A Kos megy leginkább elébe a dolgoknak, aktívan tesz valamit. A Kos bátrabban nyúl a másik testéhez, de a finomságokhoz nem ért. Kos számára a napközbeni szeretkezés belefér, a hajnali meg pláne.

 

A Kos erogén zónája a feje: vagy a fején bizonyos részek, pl. haj és bőr kezdete. Szeme, orra és szája persze.

 

 

BIKA

 

Mindent nagyon értékel, ami a természet szépségével, gazdagságával, összefüggéseivel van kapcsolatban. Ezért fontos számára hús, hogy milyen a párja testi felépítése, mennyire fogható. Szükséges, hogy a test esztétikus legyen. Bika nőnek, férfinek egyaránt fontos, hogy esztétikus legyen. És kényelmes, nagyon kényelmes a Bika. Bika szereti a kényelmet, a nagy erőfeszítést pedig nem. Fontos neki, hogy gyönyörködhessen is a másikban. Igénye van pl. a szemkontaktusra aktus közben is.


Az igazán jó randi számára: egy jó kis vendéglőben megvacsorázni, táncikálni, közben egy két pohár nagyon finom eredeti borocska, aztán otthon élvezzük a dolgokat. Azért tálcán beviszünk egy kis ezt-azt, hogy ha megszomjazunk, megéhezünk kéznél legyen.

 

A Bika hetente háromszor elvárja, ha nem fáradt, ha jóllakott, ha nem álmos, ha nem szomjas, tehát a testi igényei ki vannak elégítve. Attól függ, mennyire gusztusos az alaphelyzet mert az fontos, hogy kellemes és tiszta legyen.

 

A Bika szégyenlősebb. Ezek lazulhatnak, ha a Bika vagy Rák már biztonságban érzi magát a partnere mellett, akkor szépen lassan esnek le a ruhadarabok. Megbízható, meleg, szeretetteljes légkör kell hozzá. Bikában van is egy kis szexuális játékra való hajlam: előfordul, hogy egy szál semmiben, köpenyben fogadja a villanyszámlást, s akkor hirtelen szétnyílik a köpeny....

 

Erogén zónája: a nyaka és a fülcimpája.

 

 

IKREK

 

Alap gond az Ikrekkel, mint archetípussal, hogy igazából a szex nem érdekli, jobbára csak a kíváncsiság vezeti. Merkur, az Ikrek uralkodó bolygójának istene, (görögül Hermész) eredetileg hermafrodita.

 

Sokkal fontosabb neki egy izgalmas intellektuális témát átbeszélni. Kíváncsi is, ritkán marad meg egy embernél. Beszédessége már zavaró is lehet szexuális helyzetben. Az Ikrek utána a barátnőjének elmondja részletesen, hogy elővette, s ő mit élt át: mint egy riportot, egy az egyben.

 

De hát az Ikrek gondolkodik közben, és ha szól a televízió, ki tudja milyen gondolatok mászkálnak a fejében. S ha nem két Ikrek van együtt, akkor a másiknak dehonesztáló, ha azt érzi, hogy éppen a tv-t bámulja aktus közben. Ez az érdektelenség olyan szintje, ami lehervaszthat egy pasit.

Ha szembesülünk azzal, hogy valakit szeretünk és a másik nem fordul teljes mértékben felénk, az nem mindenki számára könnyen emészthető. Ikrektől lehet ilyet kapni. Ez jel túl intellektuális, túlságosan agyalós, nincs helye a szenvedélynek.

 

Szóval lehet ezt fél gőzzel is csinálni, mint a mosogatást. Automatikusan csináljuk. Az Ikreknél is automatizmussá válhat a szex.

 

Viszont az Ikrek kíváncsi jegy is: gyere, mutasd, hadd nézzem. Kíváncsiskodó, felfedez, megismer, informálódik, belenéz stb. Egy merkúri ember gond nélkül megfogja, megnézi innen-onnan. Egy merkúri nő megfogja a féfi nemiszervét, jé, ezt lehet huzigálni, de érdekes. Tanulja az anatómiát. Ikrek férfi is benéz mindenhova.

 

Ikrek szeret utazás alatt, út közben ismerkedni. Lehet, hogy út közben összejön valakivel egész mélyen. Egyik barátnőm (Ikrek 5. házzal%) állítása szerint egyik legklasszabb szexuális élményét egy vonaton élte át egy szinte ismeretlen német sráccal, mikor órákat együtt utaztak és közben hipp-hopp összejöttek...

 

Ikrek erogén zónája: a mellkasa kifejezetten érzékeny.

 

 

RÁK

 

Problémája, hogy nőiesebb típus, ez a Rák férfi gondja. Sem testileg sem lelkileg nem igazán férfias. A Rák tud nagyon gyöngéd lenni, de sok nő nem érzi eléggé a férfias biztonságot mellette. A Ráknak ismérve: ő keresi a biztonságot. Biztonság neki a család. A szexualitásban is a család felé orientál: gyereket akar. Természetes nála, hogy a szexet összeköti a gyerekkel.

 

Ura a Hold, hangulati elem, változásokat indukál. Ekkor még van kedve, lehet hogy egy óra múlva már nincs. Tök laza és örömteli egyik pillanatban, a másik pillanatban mélyenszántó és kezd depressziós lenni. Vagy megsértődött és mufurc. Rák férfi is tud pillanatok alatt váltani. Ha nincs ilyen gond, és harmonikus az alaphelyzet, akkor is szüksége van bizonyos kísérő jelenségekre. A Ráknak nem a szex az elsődleges, hanem minden: szerelem, romantika, hogy a papa és mama áldását adja a frigyre, és hogy milyen a neveltetése stb.

 

Szégyenlősebb, nehezebben helyezkedik bele a szituba. Ezért fontos tudnia, hogy biztonságban van. Rettenetesen zavarja a külvilág felőli fenyegető akció: pl. rányithatnak. Család, apa, gyerekek, akárki. A Rák nem tudja magát elengedni, nem tud felengedett lenni, mert állandóan figyeli, hogy ki honnan néz. Fontos, hogy legalább a háta biztonságban legyen, keres egy jó kuckót, az az igazi, egy jó kuckó.

 

És a Ráknak fontos a romantika: nem lehet vele azt csinálni, hogy egy napja jól megbántották, s aztán közeledik hozzá a párja. A Rák ezt nem tudja elfogadni. Szüksége van arra, hogy harmónia legyen, hogy felkészüljön rá. Nem szereti a hirtelen dolgokat, hogy beállítasz és ajtóstól rontasz a házba.

 

Rák az éjszaka leánya és fia. Rákkal meg lehet csinálni, hogy alszik, és szép szelíden felébreszted. S az elején nem is tudja, hogy álom vagy valóság....

 

De ha nincs kedve, el tudja vágni rövid úton a dolgokat, blazírt ábrázatot vesz fel, s úgy mondja "Jóccakát!", hogy utána már nincs kedved semmit kezdeményezni.

 

Ráknak a háta érzékeny. Ezek az erogén zónái. A hasa is érzékeny.

 

 

OROSZLÁN

 

Lényeges, hogy nagyon sokáig bírja és nagyon intenzíven szeretkezik. Az Oroszlán elég szenvedélyes. Ha az Oroszlán férfiú nem úgy száll le a királynőről, hogy én vagyok a király, na mekkora orgazmust csináltam neked, nincs még egy ilyen pasi, ha ereje teljében nem éli meg hogy milyen klassz, akkor keres egy olyat, aki visszatükrözi. Nem csapodár egyébként, kitartó, de büszkeségében, hiúságában nem lehet megsérteni. Ez az Oroszlán nőre is vonatkozik. Szereti ha szeretkezés közben megfogod a fenekét, de csak úgy odacsapni: jó segged van! Ez válóok. Ha ezt Oroszlán nőnek megcsinálod: kéket lilát fogsz látni.

 

Az Oroszlán belead apait anyait, de utána nincs duma. Nem beszélik, meg utána, hogy apukám, ha ezt úgy csináltad volna... Nem teregeti ki az intimitást.

 

Meztelenül mutatkozik, pláne ha jó felépítésű, gond nélkül megmutatkozik. Rengeteg címlapfotón látni Oroszlánt. De a szexuális életéről nem beszél, intim témaként kezeli. Pl. valaki párkapcsolati problémával megy hozzád, s ha a párja Oroszlán, akkor nagyon nehéz lesz rávenni, hogy elmenjen hozzád. Az Oroszlán ebből hiúsági kérdést csinál, s nem akar ilyen szituációkba menni.

 

Az Oroszlánnál is előfordul, amikor neveli a partnerét, mert hiúságában, büszkeségében megsértették és most mosolyszünet van, s akkor hirtelen csak megvillant valamit magából, hátha beindul rá a másik, s akkor eszi a kefét, mert ő meg nem adja meg akkor a másiknak amit akar.

 

Erogén zónája: nem a szíve, hanem a melle, és még sokkal fontosabb a hátgerince, csak menj végig mellette az ujjaddal!

 

 

SZŰZ

 

Nem cáfol rá a nevére. Ha nagyon bedobja magát, akkor az kompenzáció, nem azért mert majd meghal a szexért, hanem mert megpróbál bizonyítani. Nem vágyik rá. Inkább megadó típus, de ha lehet, inkább elkerüli.

 

Ez a jel is túl intellektuális, túlságosan agyalós, nincs helye a szenvedélynek.

 

Miért nincs kedve ágyba bújni a Szűz hapsinak? Még dolgozik, ezt tesz, amazt, s a feleség biztos elalszik. S ha mégis ágyba bújik akkor rögvest el a másik oldalra. Ezen jegyek annyira túlhajtják magukat, hogy nincs energiájuk a szerelemre. A fiatalokból is így hajtják el sok energiát, hogy ne legyen nemi vágyuk: sportolnak, estére hulla fáradtak.

 

A Szűz annyiban űbereli, hogy még szabályszerű időhöz is köti: minden hónap első keddjén. Mennyire lesz ez átélt és érzéssel teli alkalom?

 

A Szűznek inkább olyan napszak jön szóba, amikor kimaradhat a dolog. Nem erről szól az élete. A tüzes jeleknek, nagy a szexuális igényük. A földies Szűznél, ha nagyon erotikus, akkor heti egy alkalom elég.

 

Szűz Ascendensnél túl nagy szenvedélyről nem lehet beszélni. Sajnos a Bakban van az 5. háza, minden Szűznél. Nagyon szépek, de hacsak nincs Szaturnusz-Mars konjunkciójuk, szenvedélyekről nem lehet beszélni.

 

Szűzeknél gátlásosság nagyon jellemző. Ha valaki gátlásos, akkor nem meri magát felvállalni, nem tudja magát odaadni, mert mindig van benne egy kérdőjel, hogy én kellek igazán? S egy ember sem szeret szexuális tárgy lenni, de önértékelésbeli problémák viszik vissza. Mert aki magát nem értékeli, az másról sem hiszi el, hogy értékeli őt. S nem hiszi el, hogy gusztusos finom falat a másik számára. S mindenen fenn lehet akadni. Pl. egy nő sem szokott elégedett lenni a mellével stb.

 

A Szűznél hosszú, nagyon nagy odafigyelésre van szükség, hogy a gátlásosságából ki tudd hozni. De nincs olyan Szűz, akiben ne lenne más is, akármennyire Szűz az Asc, 5. ház, születési uralkodó, stb. Még sok más is jön mellé azért hál'istennek.

 

A Szűz erogén zónája: alhasi terület, köldök, és a derék körüli izomkötegek. De mindenkiben van Szűz, másnál is lehet használni ezeket a területeket, pl. masszírozásnál stb.

 


MÉRLEG


Rendkívül fontos számára az esztétika. Az már egy zavaró érzés, hogy nincs rajta megfelelő ruha. Borzasztó sok külső hatás van, ami a harmóniájához szükséges. A Mérleg sem tartozik a túl erotikus jelek közé. De a vénuszi jelek nagy hangsúlyt helyeznek az érintésre, Bika és Vénusz is. Mérleg számára nagyon fontos a hosszú bevezető előjáték: megbeszéltek egy napot, amikor elmentek színházba. Utána elmentek vacsorázni, nem egy huszadrangú kocsmába, hanem színvonalas helyre, s olyan ételt esztek, ami nem mindennapi. Eztán nem árt táncos szórakozó helyre menni, vagy otthon táncolni.

 

Táncoltok, mert a Mérleg táncszerető, s ha érzed, hogy már közelebb húz, már nem a vállad, hanem a nyakad fogja, akkor te is jobban magadhoz vonod, s kezed már nem a derekán nyugszik, hanem simogatod a karját, s csak később a fenekét. Már a combotok is összeér. Ha már az ő combja is hozzád ér, akkor már bátrabb lehetsz, már a combja közé léphetsz. Még melegebben, még kedvesebben. Már meleg is van, zakót is le lehet venni, meg blézert. Még messze az ágy, most jön a csók. Forrón a nyakára... Lehet továbbfejlődni, ez vagy fél óráig történik legalább. Semmi durvaság, csak szép lassan. A Mérleg szereti ha gyönyörködsz benne, bíbelődj a keblével, dicsérd, hogy milyen szép - olyan amilyen. Adjuk meg a módját!

 

A Mérlegnél fontos a hangulat, a jó kedély. A késői vacsora is fontos, mert az emésztésre alhasi vérbőség alakul ki. Akinek szexuális problémái vannak: vacsorázzon későn. A változatosság gyönyörködtet, nem 40 másikkal, hanem ezzel az eggyel negyvenféleképpen. Nem a körte vagy alma mell a fontos, hanem az előkészületek.

 

Mérleg hapsival is ez a helyzet, ő is örül, ha legalább 10 percig cirókázod az ágyban. Erotikus zóna: derék, keblek, comb belső hajlatai. És hátul. A Mérleg mindent szeret, ami gömbölyded, ami gurul.

 

Erogén zónája: dereka, keblei, mellkasa, comb belső hajlata, bőr.

 


SKORPIÓ

 

Híre szerint nagyon erotikus. Igazság szerint félig az, félig nem az. Nagyon erotikus minden szeretkezés előtt, de nagyon hűvös minden szeretkezés után. Mert kétféleképpen működik: sas vagy kígyó. Ha kígyó, akkor inkább Kos analógiához kanyarodik vissza, a Sas, akkor valami megtisztulást, átlényegülést szeretne megélni. A végén azért hűvös, mert vagy fantasztikus volt a dolog, és akkor transzban van, magán kívül, vagy azért mert csalódott.

 

Lényeg, hogy végeredményben magába zuhan, vagy azért mert nagyon jó volt vagy mert csalódott és akkor a világ összes fájdalmát is hordozza, s megfogadja, hogy még egyszer ebbe a hülyeségbe nem megy bele. Hogy ez 5 percig, vagy 3 napig tart... Jöhet egy rossz szájíz, hogy ezért kínlódtunk, s megint nem volt átütő....

 

A Skorpió a teljesség élményéhez akar eljutni. Ha sikerül, azért nem lehet vele dumálni, mert eljutott, ha nem akkor a világ összes kínja rajta van.

 

Erotikus zónája Skorpió területe a nemi szervek, végbél, gát. Ez persze mindenkinek ingerlékeny.

 

 

NYILAS

 

Tüzessége folytán nagyon heves. Csak a felső teste emberi, alsó részre ló, a kentaur alsó része. Ha láttál már mént ráugrani kancára, a föld is megmozdul alattuk. Félelmetes erővel tud a Nyilas nekilendülni a dolognak. Fő gond, hasonlóan a Koshoz, hogy a Nyilas is türelmetlen. De sokkal több benne az elfogadás, s ha nyafog a másik, a Nyilas igyekszik, de még mindig nem elég cizellált. Lehet rajta alakítani, türelem kérdése.

 

Szexualitása nagy energiával bír, könnyen lehet hogy egy egész éjszakát végigszeretkezik, vigyázni kell azonban, mert míg a Skorpió beosztóbb, a Nyilas nem vigyáz rá, és rossz következményei lehetnek. A Nyilasnak óvatosan kell ezzel bánni, mert hajlamos túlfutni azon a határon, amit a testi ereje el tud viselni. Mert a Nyilas már megint 30 orgazmusban gondolkodik, rekordot akar dönteni, nem egy vagy kettő, hanem távoli célok a fontosak, itt is kitalálja, hogy mit kéne elérni. Persze mindenki a maga által megszabott távoli célt helyezi maga elé.

 

Nyilasnál sem gond meztelenül megjelenni, levetkőzni. Családban nem csinál gondot ebből.

 

A Nyilas popsi párti, popsi, comb. A Nyilast ezek hozzák tűzbe.


Erogén zónák: Popsi, combok.

 

 

BAK

 

Céltudatos ember, minden ilyen céltudatosságban működik. A Bak nem indul be ennyire. nála mondjuk 10 tájban aktuális, hogy szeretkezzünk, ahogy aktuális egyszer férjhez menni, megnősülni, aktuális, hogy kineveznek egyszer főnöknek. Óra 10-kor kijár egy orgazmus. Tervszerű a pasi meg a hölgy is. Ez is a három jelbe tartozik, amelyik túl intellektuális, túlságosan agyalnak, nincs helye a szenvedélynek.

 

Érdek is kapcsolódhat a szexhez, kialakul egy szerződés, ha megkapom a szandált, akkor örömben részesítelek, ha nem akkor szünet. Benne van ez ezekben az emberekben.

 

Szaturnusz, mint uralkodó bolygója: szűkítés, félelmek, gátlások jelzője - így a Bak tele van ilyenekkel. Szaturnusz, kisebbségi érzés. Ezért ráhajt, mert be akarja mutatni, hogy ő tud, ezért bizonyít.

 

Férfiként? Odaédesgeted: erre hagyjál, dolgoznom kell - hazavitte a munkáját. Ha nagy nehezen ráveszed, akkor teljesít, aztán visszavonul a számítógéphez és tovább dolgozik.

 

Alapvetően a Bak nem érzelmes, nem az érzelem viszi bele ilyen kapcsolatokba. Nem jelenti, hogy nincsenek érzelmei, csak nem az érzelem a fő motiváció, ezt teljesen külön kezeli. Naptárra néz, és ha a hiedelme szerint 28 évesen meg kell nősülni, akkor ad egy határidőt - fél év, és fél év alatt megnősül ez biztos.

 

Pl. a Bak Asc. nőknek Ikrekben van az 5. háza, lehet hogy kipróbál több pasit, de nem szenvedélye okán, hanem mert kíváncsi. S nem kérdés, hogy a Bak nő rámenős, s egy férfi érezheti, hogy huh, ez igen. De csak addig, amíg a nő akar valamit.

 

Persze ezek szélsőségek ha a Bak ismerősöd nem pont ilyen, akkor más elemek is hatnak, meg van a szabad akarat is, meg lehet ezeket haladni, csak kicsi az esély.

 

 Erogén zóna: térdhajlat nagyon. A Bak a csontrendszerrel is kapcsolódik: hát, gerinc, nyakszirt.

 

 

VÍZÖNTŐ

 

lényege az extremitás, különcség. Abszolút nem bírja szokványosságot, semmiben. Mindenben változatosságot vár, még az időpontban is. Ha észreveszi, hogy már a negyedik kedd, amikor csinálják, akkor többet kedden nem hajlandó. Sem idő, sem napszak, sem helyzet nem ismétlődhet. A misszionárius pózzal a Vízöntőt el lehet zavarni. Fárasztó lehet a Vízöntővel: most így, most amúgy szereti. S közben is: most változtassunk.

 

Kos, Ikrek, Vízöntő számára nem probléma, nyugodtan szeretkeznek akár a zöld gyepen is. Ha épp arra jár valaki, na és akkor mi van?!.

 

A Vízöntőnél vadhajtások is lehetnek. Belefér a szodomia, transzvesztita - ellenkező nem ruházata stb. Az örömszerzés elidegeníthetetlen joga az embernek. Orálisan is jó. És mivel a végbélnyílás közel esik a genitáliákhoz, ezért innen szexuálisan érzékeny területeket lehet masszírozni,

 

Aki szokványosan, hétköznapian közelíti meg a szexualitás, annak a Vízöntő sok. A Vízöntő, ha valamit nem tud elviselni, az épp a hétköznapiság és szokványos. Minden Vízöntőnél, még a nem Asc, hanem más jellegű Vízöntő beütések: születési uralkodó, 5. ház, ott is megvan az hogy színes és sokoldalú szexualitásra van berendezkedve. Ugyanakkor a Vízöntőnél nem elég az érzelmi odaadás. Fantasztikus a sokoldalúság, változatosság, majdhogynem extremitás - de megvan a Vízöntőnek a maga külön útja, szabadsága. A Vízöntő ha összejön a másikkal, akkor belead apait-anyait, de aztán tessék békén hagyni, megy az útján, kombinál, ideákat képez, új ideológiákat hoz létre. Az ágyban elképesztően színes, de lehet hogy valakinek nem a színesen van a hangsúly, hanem az elképesztőn.

 

A Vízöntőnek sem a helyzete, sem a testhelyzete nem jó ha állandóan ismétlődik. Mondjuk egy vitrin mellett csinálják, ahol állandóan járkálnak az emberek. Mondhatod, én Vízöntő vagyok, de azért a Szépművészeti múzeum nem igazán... Talán a Louvre-ban jobb lenne!

 A másik a lift! Sajnos nálunk nincsenek elég magas toronyházak.

A Vízöntő extremitása kimeríthetetlen. Hogy mikor válik perverzzé? Magának nem perverz, másnak lehet az. Minden megengedett, ami két embernek jó. A Vízöntő pasinak eszébe juthat, hogy van neked más nyílásod is. Aztán a Vízöntő ül a fotelben és elképzeli, hogy milyen lenne pl. kötélről leereszkedve, négykézláb, hátulról mint az inga. S este nekiáll megvalósítani. Kitalálja az ideát és este megvalósítja.

 

Erogén zóna: boka, Achilles-ín, lábszár külső-belső része nagyon érzékeny a Vízöntőnél. Alul kezdve, felfelé menni a simogatással.

 

 

HALAK

 

Teljesen természetesen játssza el a mazochistát, a szenvedőt. Az férfi vagy nő típus, aki szenved. Sokszor ezért az az érzése az embernek, hogy ha elérné amit szeretne, már nem is lenne jó. Ez benne a jó, hogy elérhetetlen, hogy nem manifesztálódik, nem foghatja meg. Hanem csak úgy álmodozhat, hogy milyen lenne ha megállna, s tovább lehet szőni a történetet. Azért jó ez, mert a történet bármiről szólhat, nem kell szembesülni a valósággal. Ez a neptuni értelemben vett jó. Közben egy nagy adag szabadságot is jelent, mert közben fenntarthatok egy olyan állapotot, hogy a szíve foglalt, de valójában azt csinál, amit akar. Legalábbis a partner nem befolyásolja az életét, mert onnan messziről nem tudja.

 

A Halaknál a vadhajtások olyan jellegűek, hogy mit enged meg és mit nem. Lehet, hogy a nő megengedi, hogy végignyalják, imád csókolózni, de nem engedi bedugni, mert az neki valahogy szentségtörés. Olyan hiedelme van róla, hogy nem engedi meg. Ugyanakkor meg lehet hogy bárkivel csókolózik, bárki végignyalhatja, s ettől úgy gondolja, nem csalta meg a párját. Elképesztően sokszínű lehet a Halak abban, hogy mit enged meg és mit nem, hol vannak neki a határok és hol határtalan. Hol van a tényleges testi érintés, és hol van az hogy csak elképzeli, és már orgazmusa van tőle, pedig nem érintették meg. Tehát hogy mi megy át a praktikus valóságba és mi marad meg a fantázia szintjén, nehéz meghúzni. A Halak elképzeli hogy mit kéne, és nem csinálja, mert már az kielégíti, hogy elképzelte.

 

Aztán itt jönnek a problémák: narkotikumok az italtól a kábítószerig, kit lehet ágyba fektetni és kit nem. Aztán a strici és kurva: lehet Halak? Persze. Apáca: az ugyanaz, csak az ellentettje. A Halaknál borzasztóan elmosódnak a határok, hogy meddig tart ez az egész. Lehet hogy a Halak számára nagyon fontosak a simogatások, testi érintések, de már a tényleges szexuális együttlét már neki piszkos. Akkor már tisztátalan, akkor már fürdik. Sok mindenre rávehető, közben esetleg neki nem jó. Miért csinálja? Mert közben áldozatot vállal a betegekért, Teréz anyáért, a kínaiakért stb. Nehéz megérteni a Halakat? Nem nehéz megérteni - egyszerűen érthetetlenek a Halak. Ha meg akarod őket érteni, feleslegesen kínlódsz, mert merkúri értelemben, racionálisan érthetetlenek. Különben sem azt kérik, hogy értsd meg őket, hanem azt hogy érezz velük együtt. Mélységes együttérzés kell, kenegetni a lelki sebeimet, testi együttlét nem biztos hogy kell neki.

 

Halak erogén zónái: lábujjak, talp. Nyugodtan végig lehet rágcsálni az összes lábujjat. S bárhol érinted meg a Halakat, tűzbe jön, ha az érintésed annyira finom és cizellált, hogy csak éppen hozzáérsz. Csak ujjbeggyel kicsi érintések.

 

(Kalo Jenő nyomán)


Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor