Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

A NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK, A FÉRFIAK A MARSRÓL....

2009. április 7.

1. rész- Vénusz


Vénusz: hogyan lehet meghódítani valakit?

 

A Vénusz egy horoszkópban azt mutatja meg,hogyan adjuk és hogyan fogadjuk a szeretet, akár férfi az illető, akár nő. Azt mutatja, hogyan érzékeljük a szeretetet, hogyan érzékeljük a megbecsülést és meghittséget.

A Vénusz az ízlésünket is jelzi, hogy esztétikai szempontból mit tartunk szépnek. Az ízlést és érzelmi érzékenységet mutatja. Miben találunk örömet, mit szeretünk csinálni?

Egy nő képletében saját magát jelzi a Vénusz, a női önképét, hogy milyennek tartja magát mint nő, mint fiatal, csábító nő (nem mint anya- azt a Hold jelzi!), milyen a szexualitása, hogyan fejeződik ki. Egy férfi képletében a Vénusz pedig szintén nem azt a nőt mutatja, amilyet feleségül fog venni vagy amilyennel együtt tudna élni, hanem "csak" azt, aki tetszik neki.Vagyis a női vágyképét.

 

A Mars pedig arról szól: hogyan hódít ő maga? A szexuális energia hangoltságáról egy horoszkópban, egy személyben. Férfi képletben a férfi egót, a szexuális erő jellegét mutatja, a fiatal, hódító férfit. A Mars a nő képletében pedig a testi vonzódást mutatja: az ideál romantikus imázsát, a férfi vágyképet, nem pedig azt, akivel valószinüleg együtt fog élni. De erről majd a következő részben!

 

Most nézzük meg a Vénuszt az egyes jegyekben (persze ezek a leírások sarkítottak a jobb megértés kedvéért - és egy horoszkópban még annyi más összetevő gazdagíthatja az összképet, hogy az itt leírtak igazából csak irányadónak tekinthetők!):

 

 

Kos Vénusz

 

Eléggé impulzív emberek, hajlamosak fejest ugrani a dolgokba. Nem arról nevezetesek, hogy finomkodnának, meglehetősen rámenősek.  Akinél a Vénusz a Kosban van, hajlamos a másoktól független motivációra, a kezdeményezésre, valamint meglehetősen  impulzív és agresszív.

 

Nőnél: előfordulhat, egy tesze-toszább pasival, nem kizárt hogy a nő kigombolja a sliccét és kiveszi... Rámenős, határozott nem sokat cicózik. "Apukám, ne tököljünk, térjünk a tárgyra" - ez a jelszava. Kos Vénuszú nő  leginkább elébe megy a dolgoknak, aktívan tesz valamit.

 

Férfiként: szereti a harcos, harcias, rámenős, önálló és független nőket. Alkatként nem zavarja a vékonyabb, izmosabb termet sem. A Kosban levő Vénusz azt is mutatja, hogy a független típusú nőt szereti és meg is adja neki az ehhez szükséges szabadságot.

 

Úgyhogy, ha meg akarjuk hódítani, legyünk nyugodtan harciasak, akár verekedősek is (harcművészetet űző leányzók/férfiak előnyben!) és menjünk csak a saját fejünk után. Legyenek saját kedvteléseink és ne akarjunk mindent együtt csinálni vele (akkor ő fog könyörögni, hogy velünk jöhessen), és nyugodtan kezdeményezzünk a szexben, ha nők vagyunk - imádni fogja! Ha meg pasiként Kos Vénuszú nőnk van - na az már úgyis rég ledöntött minket a lábunkról...!

 

 

Bika Vénusz

 

A Bikában levő Vénusz mindenki esetében nagyfokú érzékiséget jelent, hiszen a Bika nagyon testi, nagyon érzéki jegy. Nagyon kényes a megjelenésére, a testi kényelemérzetre, a testi szépségre, gyakran szereti a luxust.

 

Nőként: kényelmes, esztétikus, jó evő-ivó, szereti a divatot, mindent ami esztétikus, szereti a művészeteket.  És ha szeret valakit, főleg testileg, akkor nagyon kedves vele és mindent megtesz, h. az illető jól érezze magát.

 

Férfiként: szereti a foghatós, házias, esztétikus, homokóra formájú hölgyeket. A Bikában levő Vénusz férfiak esetében is testi jellegű. Szereti a komfortot és könnyen belegabalyodhat egy földanya archetípusú nőbe. Szereti a jó alakú nőket, az igazi érzéki típusokat (a modellalkatok nem az ő esetei). És általában ragaszkodik a kultúrában gyökerező hagyományos passzív női szerepekhez, ezt tartja nőiesnek.

 

Ha Bika Vénuszú ember szeretnénk magunk mellett tudni, elöször is vigyük el finom ételeket enni - vagy mi magunk főzzünk neki, az még jobb! Aztán jó borok, italok, ajándékok, aztán egy kényelmes hely, ahol ledőlhet (természetben még jobb), közben finom zene, masszírozás (ez minden föld-jegynek fontos!), kényelmes, lusta felfedezése egymásnak, vagy csak együtt hallgatni a madárcsicsergést (de csak ha kellemes meleg a föld, amin heverészünk és kellemesen süt a nap, és langy szellő fújdogál). Ha éppen tél lenne akkor egy kényelmes fotel vagy kanapé, egy jó film a dvd-lejátszón és egy pohár forró kakaó (vagy más általa kedvelt ital) a kézbe, ha van egy működő kandalló is, az maga a tökély! - így lesz tökéletes a randink vele....

 

 

 

Ikrek Vénusz

 

Nagyon társaságkedvelő, nagyon beszédes és szükségét érzi, hogy kommunikáljon más emberekkel. Gyakran található jelentős esztétikai tehetség azoknál akiknél a Vénusz az Ikrekben van. Diplomatikusak és taktikusak de ingatagok, nagyon ingatagok.Az érzelmeik nagyon gyorsan változhatnak. Két vagy három kapcsolatot is vihetnek egyszerre.

 

Nőként: flörtölős, könnyed,szórakozni vágyó, lételeme a bókok és a pasizás, emiatt is könnyen keveredik párhuzamos kapcsolatokba. Az Ikrek Vénuszú nők nem túl háziasak. Inkább társaságiak és jobban szeret könyvet olvasni vagy internetezni, mintsem mosogatni.

 

Férfiként: szereti az intellektuális, könnyed, sokszínű nőket, a kicsit fiús alkat se gond. Legyen sokoldalú, érdeklődő, talányos. Az ilyen férfi azt szereti ha a nő szüntelenül változékony. Határozottan intelligenciára vágyik, ezt többre tartja mint a nő megjelenését.

 

Ha meg akarjuk hódítani, intelligensnek kell lenni, tájékozottnak és jó kifejezőkészségűnek. Azaz jól elhelyezett bókokat kell elszórni. Az se baj, ha van egy kis mozgáskészségünk is, pl. jól táncolunk.

 

 

 

Rák Vénusz

 

A Rákban levő Vénusz természeténél fogva nagyon érzékeny. Sokkal háziasabb. Nagyon gondoskodó mindenkivel, akihez kötődik, akár a gyermekei azok, akik mások, akiket szeret. Nagyon régimódi a szerelemben. A szerelemről és házasságról alkotott képe egészen hagyományos és összetartó. Inkább együttérző mint szenvedélyes. A szerelme afféle anyáskodás. Gondját viseli a szeretteiknek, igyekszik neki örömet szerezni, kedveskedik, de nem valami szenvedélyes. Ugyanakkor nagyon érzékeny az atmoszférára és más emberek hangulatára.

 

Nőként: süt-főz, családot alapít, gyerket nevel, tyúkanyó típus. Az ilyen nő  nemcsak a gyermekeivel anyáskodik, hanem a férjével is. Ő választja ki, h. mibe öltözzön, elutazáskor ő pakolja be a táskáját stb.

 

Férfiként: szereti a házias, odabújós, meleg otthont teremtő nőket, legyen foghatós. Olyan nőt akar, aki jól főz, otthonosságot teremt, anyai típus és aki a gondját viseli.

 

Ha Rák Vénuszú ember szeretnénk behálózni, legyünk háziasak, főzzünk rá, mossunk rá, gondoskodjunk róla, kicsit anyáskodhatunk is vele.

 

 

Oroszlán Vénusz

 

Olyan, aki a közeli kapcsolataiban mindig büszkén viselkedik és ha elutasításban részesül, ez a büszkesége könnyen megsérül. Azt kell éreznie, hogy tisztelik. Kapcsolataiban hajlamos a nyíltszívűségre és a nagyvonalúságra. És a hűségre is. Az Oroszlán olyan, hogy ha annyira megbántottuk, hogy hogy már nem tud tisztelni bennünket, akkor többé már szeretni sem tud. Az Oroszlánban levő Vénusz nagyon igényli a csodálatot. Elismerést akar, ő akar lenni a legszebb és legnagyobb.

 

Nőként: mutatós akar lenni, szereti a márkás cuccokat magán, és azt szeretné, ha fölnéznének rá, mint királynőre.

 

Férfiként: kedveli az esztétikus hölgyeket, akivel meg lehet jelenni társaságban, akivel villogni lehet.  Az Oroszlánban levő Vénusszal bizonyos önzőség jár együtt, amin keresztül megítéli a nőket. Királynőt akar, nem holmi cselédet. Olyan valakit akar, akivel hencegi lehet. Gyakran vonzódik színésznőkhöz, táncosnőkhöz vagy olyanhoz aki közönség előtt szerepel vagy nagyon látványosan viselkedik. Hiszen hatalmas vágy van benne arra hogy csodálják őt.

 

Tehát ha Oroszlán Vénuszú férfit vagy nőt szeretnénk meghódítani, akkor legyünk mindig mutatósak, jól öltözöttek, trendik, márkás ruhákban, kiegészítőkkel, és jó ha van mit felmutatnunk teljesítményben. És vigyük olyan helyekre, amikről álmodni sem merne: méregdrága éttermek, bálok, társasági események, divatbemutatók, celeb partik stb. Ezenkívül csodáljuk és hízelegjünk neki (főleg a megjelenését, külsejét méltassuk), ne tévesszen meg minket, ha (ál)szerényen visszautasítja a bókokat.

 

 

 

Szűz Vénusz

 

Akinek Vénusza a Szűzben van, az meglehetősen fegyelmezett, hűséges személyiség, azonkívül egy kicsit puritán, aggályoskodó és kritikai hajlamú. Sőt nagyon kritikus tud lenni. Ezenkívül nagyon igényes a tisztaságra. De hűséges a szerelemben, jó szerető, becsületes és módszeres. Nagyszerű szerető, ha kedveljük azt hogy valaki gyakorlatias és megbízható - és tiszta. Különösen válogatós a kapcsolatokban, majdhogynem túlzottan is kritikus szellemű.

 

Nőként: prűd, visszafogott, nem biztos, h. élvezi a szexet, mert az piszkos dolog, nem szenvedélyes alkat. Elemezgeti, osztályozza a férfiakat (pl. egyik barátnőm 1-100-ig osztályozza a pasikat az utcán is, állandóan és kényszeresen). Ha viszont egy ilyen nő szeret egy férfit, folyton körülötte tesz-vesz, szereti kiszolgálni az illetőt. A magánéletben sokkal érzékenyebb mint nyilvánosan. Gyakran tűnik hidegnek, fegyelmezettnek.

 

Férfiként: a tiszta, pedáns,hűvös, visszafogott nőket kedveli, legyen gyakorlatias a hölgyemény, bejön neki a "szexi könyvtáros" típus. Olyan nőt keres aki hasznos tud lenni számára. Legyen intelligens, takaros, tiszta, fegyelmezett, megfelelő és praktikus.

 

Ha Szűz Vénuszú emberre vágyunk, akkor legyünk nagyon gyakorlatiasak, gondoskodjunk róla: főzzünk neki gyógyteát, masszirozzuk meg ha fáradt, szolgáljuk ki és ugráljuk körül. Ne rohanjuk le nyers szexualitással, csak finoman, abban a tempóban haladjunk, ahogy ő megengedi.

 

 

 

Mérleg Vénusz

 

Akinek a Vénusza a Mérlegben van, azok a levegő jegyekhez hasonlóan kissé hűvös lehet, nem igazán a szenvedély hajtja, inkább a romantika iránti igénye. Bár nagyon nyitott a többi ember felé. Képes minden emberrel a saját szintjén kapcsolatot tartani, alkalmazkodó. Bár nagy benne az igazságosság és korrektség igénye. Amit igazán szeret a kapcsolatokban, az a harmónia és a béke. Egyáltalán nem szereti a túl nagy érzelmeket, az érzelmi kirohanásokat. A szenvedélyt,  az érzelmeket csak addig fogadja el amig azok békések és kedvesek.

A Mérlegekben vagy egyfajta mókás ellentmondás: mert vágynak az őszinteségre és utálják a hamisságot más emberekben, mégis gyakran éri őket az a vád, hogy ők a hamisak, mert erőnek erejével kedvesek akarnak lenni és ezt azért erőltetik, hogy a dolgok simán menjenek.

 

Nőként állandóan cicomázza magát (pl. naponta hajat mos), órákat készülődik reggelente, cizellált, romantikus a végletekig, inkább az udvarlás folyamatát szereti, mint magát a testiséget. Megjelenésében nőies, mégis meglepően hideg, zárkózott, intelligens de távolságtartó. A szerelem és szex iránti hozzáállása konvencionális. Nem nagyon érzelmes, de hajlamos a szentimentalizmusra. Ha megfeledkezünk a szülinapjáról, még sírva is fakad. Nagyon ad a formalitásokra, az illemszabályokra - ha el akarjuk üldözni, csak kezdjünk el nem köszönni neki!

 

Férfiként: szereti a mutatós divatbabákat, fő a szépség, a többi nem lényeges. A kapcsolataiban ragaszkodik a harmóniához. A szerelemben nagyon idealista, csakúgy mint a nők (pl. volt egy ismerősöm, aki szívecskét karcolt korcsolyájával a jégbe szíve hölgyének, korizás közben). Olyan jellegű nőkhöz vonzódik, akik olyan "lady-szerű", nemcsak egy csaj a szomszédból. Legyen a nő kifinomult, de realista és őszinte aki nem könnyen lágyul el.

 

Ha meg akarjuk hódítani: legyünk vele nagyon kedvesek. Ez jelentheti azt hogy ne sértődjünk meg rá, azt is, hogy legyünk vele kissé felületesek, legyünk kedvesek vele. Bármi jó neki ami kellemes, harmonikus, pihentető.

Legyünk vele nagyon udvariasak, köszönjünk, nyissuk ki az ajtót előtte- ha nő. Egyetlen születés- vagy névnapot se felejtsünk el, pláne nem a nagy ünnepeket, vegyünk neki finom csecsebecséket, vigyük el színházba, étterembe, táncolni stb.

 

 

 

Skorpió Vénusz

 

Akinél a Vénusz a Skorpióban van, az meglehetősen érzelmes, szuperérzékeny és nagyon-nagyon heves. Minden érzelme nagy hevességgel tör elő. Robbanásig gyülemlik benne valamiféle szenvedély. Ha a szenvedély eltűnik az életéből, meghal. Szüksége van rá, h. szenvedélyt érezzen aziránt amit csinál vagy aziránt aki iránt érdeklődik.És a Vénusz a Skorpióval együtt nagyon szexorientált. De egyúttal nagyon titokzatoskodó és antiszociális is. Nem egykönnyen adja ki magát. Nagymértékben elutasítja a konvenciókat hagyományokat. A Skorpióban levő Vénusz nagyon féltékeny is lehet, nagyon birtokolni vágyó. És mert nagyon erős benne a biztonságra törekvés, a közeli kapcsolataiba kapaszkodik. De ő maga is nagyon hűséges ám ez inkább érzelmi hűség mintsem viselkedésbeli. Szóval lehet h. titokban odavan valakiért mégis vígan flörtöl  mással - igaz az a másik meg sem érinti ézelmileg.

 

Nőként: titokzatos, mélyérzésű, zárkózott az érzelmei kifejezésében, de nagyon szenvedélyes, szélsőséges alkat és roppant féltékeny típus. Van benne egy jó adag szexuális büszkeség, büszke a szexuális kihívóságára vagy vonzerejére. A női egó nála kapcsolódik a szexualitáshoz.

 

Férfiként: szereti ugyanezeket a jellemvonásokat a nőben: legyen titokzatos, szenvedélyes, szexi vamp típus. Szereti a nagyon életerős nőket, a vagány nőket, akikben sok a spiritusz. A marsikus, kicsit férfias, mégis szexis, ízig-vérig izgató nőket. Nem szereti az olyanokat aki tesze-toszák, akik túl passzívak. Szereti a hevességet abban a nőben, aki iránt érdeklődik.

 

Meghódítani sok szenvedéllyel lehet, izzó érzelmekkel, hogy mindent szenvedélyesen csinálunk, szexuális kihívósággal, heves jelenetekkel és féltékenységgel - ekkor érzi azt ugyanis, hogy igazán fontos a másiknak! Viszont soha ne legyünk kiismerhetők: legyünk egyszer forró jég, másszor hideg tűz - hisz a Skorpió imádja a szélsőségeket.

 

 

Nyilas Vénusz

 

A kapcsolatokban általában nagyon idealisztikus. Sok esetben nehéz őt meghódítani mivel a Nyilas nagyon ingatag jegy. Sok esetben nem tud mit kezdeni a valósággal, utál a jelenben élni, mindig a jövőbe tekint (sose a múltba!) és nem szeret szembenézni az élet valóságával.

Nagyon idealisztikus  azzal kapcsolatban, milyen kapcsolatot akar, és erről gyakran beszél is - mármint az ideáiról. Számára nagyon nehéz megmaradni egyetlen kapcsolatnál és a nehézségekkel is ugyanúgy foglalkozni mint a jó dolgokkal. Légvárépítő. Hajlamos arra, hogy meneküljön a közvetlen jelentől..

Ha már összejött valakivel hajlamos azt bőkezűen elárasztani a szeretetével. Játszani  is.szeret vele. A humorérzéke kissé harsány, és általában durván őszinte. A tapintat vékony mázával se vonja be, amit mond. Ezért attól akiknél a Vénusz a Nyilasban van, azoktól nem várható hízelgés vagy dícséret. Azt mondja amit érez. Elmondja nekünk a hibáinkat, a gyengeségeinket és mindent, de "ilyen vagy és mégis szeretlek" - teszi aztán hozzá. Ők igazán nyersek, ennek ellenére nyitottak.

 

Nőként: szabadságszerető, vagány, fiús, független, valószinüleg több pasija van, heves, gyors, nyitott minden újdonságra. Nagyon nyers is tud lenni, nő létére is.

 

Férfiként: szereti a nagyszájú, szókimondó, önálló vagány nőket, akik lehetnek fiúsak is, szeressenek kirándulni, filozófálni és minden őrült dologban résztvenni. Lehetnek egzotikusak, külföldiek is. Olyanvalakit akarnak, aki Nyilas-szerű, aki megbízható, nagyon derék, becsületes, számítani lehet a szolgálatkészségére és a jóakaratára. Haver, akivel "lovacskázni" lehet, vagy aki filozófus, idalista. Legyen nagyon őszinte és közvetlen.

 

Meghódítani is így lehet: őszinteséggel, szókimondással, nagy nevetésekkel, vidámsággal, jó bulikkal, kirándulásokkal, nagy eszmecserékkel az élet értelméről.

 

 

 

Bak Vénusz

 

Ha valakinek a Vénusza a Bakban van, az nagyon tudatosan ügyel a jó hírére és az anyagi biztonságára, a szerelmet nagyon komolyan veszi, a kapcsolatokat  nagyon komolyan veszi. Általában nincs valami sok humora és ami van, az is száraz és bántó. Általában nagyon komoly ember. A kapcsolatokban hajlamos a nagy óvatosságra és nagyon el kell ragadtatnia magát ahhoz, hogy szabad folyást engedjen az érzelmeinek. Van egy külső kérge, amelyen keresztül kell törni, a Szaturnusz-fal, amit át kell törni, mielőtt megismerhetjük az igazi érzelmeit vagy az igazi szenvedélyeit. Sok benne az önfegyelem és a zárkózottság. Nem akarja, hogy zavarba hozható vagy megalázható legyen. Igazából az érzelmei nagyon nehezen fejezhetők ki. Általában úgy érzi, az érzelmei kifejezésének egyetlen lehetséges módja, az ha nagyon hasznos, hűséges, segítőkész ahhoz, akit szeret - segíti a hivatalbeli előrejutásában vagy sok mindent megtesz neki. Viszont gyakran vannak gondjai az érzelmei szóbeli megfogalmazásával.

 

Nőként: visszafogott, zárkózott, nett, nem mutatja ki az érzelmeit, problémája lehet az érintésekkel, nem szívesen ölelget, puszilgat, rámenős, céltudatos, könnyen köt érdekkapcsolatot. Nem engedi, hogy kiismerjék a szexualitását vagy az érzelmeit mindaddig amíg biztonságban nem érzi magát: az kell neki, hogy érezhessen valamiféle elkötelezettséget. Ennek nagy elkötelezettségnek kell lennie - akár bizony házasságnak is (de legalább együttélésnek). Nagyon konvencionális. Nyilvánosan ritkán nyílt.

 

Férfiként:a hűvös üzletasszony típust kedveli, legyen hatékony, preciz és rámenős. Tudja mit akar és azt gyakorlatias, anyagias módon fejezze ki. Olyan nőhöz vonzódik aki meglehetősen ragaszkodik a formaságokhoz és zárkózott. Van olyan is, hogy magasabb státuszú nőt vesz el, olyant aki elősegíti a férfi karrierjét és még pénze is van. Nem veti meg az anyagi érdekből származó házasságot, fontos neki az anyagi biztonság. Pedig még fontosabb lenne igazából nekik az igazán mély szerelem, és voltaképp becsapják magukat azzal, hogy ha valakihez egyedül csak a biztonság miatt ragaszkodnak.

 

Meghódítani úgy lehet, az előbb elmondottak alapján, ha látja rajtad, hogy céljaid vannak, hogy sikeres vagy, esetleg őt is feljebb segíted a ranglétrán vagy a munkájában, és nem terheled érzelmi kirohanásokkal, szigorúan gyakorlatias alapokon építed a kapcsolatot és csak nagyon óvatosan közeledsz hozzá.

 

 

Vízöntő Vénusz

 

Akinek Vízöntő Vénusza van, az természetszerüleg nagyon nyitott és konvenciómentes, nagyon szabad a hozzáállása a szerelemhez, gyűlöli a féltékenykedést. Nem is érti meg a féltékenykedést és ragaszkodik ahhoz, h. mindkét nemből annyi barátja legyen, amennyit csak akar. A szerelemhez és szexhez fűződő viszonyára  a tárgyilagosság és a kísérletezőkedv jellemző. A Vízöntő nagyon higgadt jegy, nyoma sincs benne tomboló érzelmi kavalkádnak. Akinél a Vénusz a Vízöntőben van, az nem érzi jól magát az érzelmek hevességétől, szenved tőle. Ellenben nagyon liberális és a némiképp higgadt ember az eszményképe.

 

Nőként: szabadelvű, szellemi síkon élő, férfias, különc, igazából nem izgatja a szex, csak ha extrém, a romantika mégannyira sem.

 

Férfiként: eszménye az extravagáns, perverzitásokba is belemenő nőtípus, mindegy hogy néz ki, csak minél extravagánsabb legyen, nem szokványos. Lehet más etnikumú is, úgy még izgibb. Olyan nőhöz vonzódik, aki értelmes, intelligens, konvenciómentes, nagyon aktív, kísérletezőkedvű, aki nagyon erősen független, szellemi frisseségben tartja a férfit és aki nem túlzottan heves.

 

Ebből következik, hogy úgy lehet igazán közel kerülni hozzá, ha érdeklődők és nyitottak vagyunk minden iránt, de inkább barátként viselkedünk, mint szerelmesként. Mutassunk meg neki minél több furcsa, extrém, különleges helyet és dolgot, és tuti, hogy odalesz értünk.

 

 

Halak Vénusz

 

Akinél a Vénusz a Halakban van, az csupa érzelem, szuperérzékeny, nagyon odaadó lehet. És lehetnek gyógyító képességei is!. Romantikusan idealista típus. Kicsit ugyan ingatag amikor állást kell foglalni, de az érzéseiben nem ingatag. Inkább csak nem elég válogatós. Képes szinte bárkivel szerelembe esni. Nem igazán képes megválogatni az embereket. Különösen ha iszik vagy drogozik. Azért kerül néha kényes helyzetekbe, mert gyakorta nem tudja, h. amit csinál azt miért csinálja és hogy azt kell-e egyáltalán csinálnia? Ezért nagyon könnyen elcsábítható (ilyen az is, ha Marsa van a Halakban vagy Vénusz-Neptun diszharmonikus fényszögben van nála ). Azért mert nem egészen biztos benne, hogy mit is csinál, ezért csak úgy belekeveredik a dolgokba. A Halakban levő Vénusz hajlamos az érzelmeit illetően nagyon kiszámíthatatlan lenni. Ez egyfajta misztikus, kiismerhetetelen dolog nála. De nagyon ragaszkodó lelkileg, nagyon együttérző. Az a gond ezzel, hogy akinél a Vénusz a Halakban van, azt az ellenkező nemhez tartozó minden ember iránt akkora együttérzés tölti el, hogy azt hiszi neki kell minden ilyen szenvedést orvosolnia.

 

Nőként: túlérzelmes, álomvilágba élő, az ágyban a ciróka-marókát, csöpögős romantikát szerető. Érdekli a spiritualizmus is, a misztikus szex esetleg (tantra stb.).

 

Férfiként: szereti az ábrándos, elvont királykisasszonyokat, akiket csókkal kell feléleszteni. Az olyan nő vonzza aki nagyon érzelmes, nagyon érzékeny és odaadó; ez határozottan felébreszti benne az érdeklődést. Plusz az a misztikus és titokzatoskodó viselkedés, amely gyakran észlelhető a Halak-emberekben.

 

Egy Halak Vénuszú embert úgy a legkönnyebb "megszerezni", ha elétárod a lelked és szenvedéseid, és ezen úgy meghatódik, hogy a nagy vigasztalásban egyszercsak az ágyban találja magát veled....

 

folyt.köv.

 

(Forrás:

Stephen Arroyo: Kapcsolatok és életciklusok

Kalo Jenő előadásai)

 

 

 

 

Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor