Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Napi bolygóállások az égen

2009. április 10.

Ápr.10.: Nap Jupiter szextil:
Harmonikus, szerencsés, kiegyensúlyozott, kellemes időszak az, amikor a Nap a Jupiterrel jó kapcsolatba kerül. A hittel, világnézettel, filozófiával kapcsolatos kérdések előtérbe kerülhetnek, többet foglalkozhatunk ilyen témákkal. Bölcsebbek, optimistábbak lehetünk.


Amit ma érdemes tenni: 2009. 4. 10.

Jegyváltás: 11 óra 29 perckor

Fogyó Hold a Mérleg jegyben :
Ha úgy érzi, valakihez olyan kapcsolat fűzi, mely önnek nem túlzottan kellemes, de még nem merte megszakítani, itt a lehetőség az elválásra. Most megmondhatja neki kedvesen és diplomatikusan az okokat, és megszüntetheti ezt a kapcsolatot. Ha válásra készül, arra is ez a nap az ideális, most anélkül válhat meg házastársától, hogy a másikban súlyos sebeket ejtene. Ha nincsenek ilyen tervei, kapcsolódjon ki, hallgasson zenét, olvasson és igyekezzen minél harmonikusabban eltölteni a napot. Vese- és medenceműtétre alkalmatlan a mai nap.

Fogyó Hold a Skorpió jegyben :
Ha bosszút forralna, megvalósításához semmiképp se ma fogjon hozzá. Forduljon inkább befelé, figyelje belső rezdüléseit, ha úgy érzi, meditálhat is kicsit. Ha mély lelki bánata van, megpróbálhatja a kellő önelemzéssel túltenni magát rajta. Alkalmas az idő egy kutatási munka befejezésére is. Erős vágyat érezhet szexuális csatározásokra, de figyeljen, mert ma könnyen eldurvulhat ez a játék. A mai nap semmilyen műtétre sem alkalmas!

Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor