Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

A Hold állása, mint iránymutatás

2009. április 13.

A hét kezdete:
Fogyó Hold a Nyilas jegyben
Túlzásba viheti a mértéktelenséget, és ennek akár komoly egészségügyi következményei is lehetnek. Itt a ragyogó alkalom tanulmányainak befejezéséhez, és egy igazán sikeres záróvizsga letételéhez. Ha külföldön van, a mai napnál jobbat nem találhat a hazatérésre. Vigyázzon, mert a mértéktelenség mellett meggondolatlanná is válhat ezen a napon, és olyasmit tehet, amit később talán nagyon is megbán. Legyen megfontoltabb, és inkább ne ígérjen semmit. A mai nap máj- és combműtétre nem alkalmas.
 
Jegyváltás: Szerda 7 óra 31 perckor
Fogyó Hold a Bak jegyben 
Elfoghatja egy megmagyarázhatatlan depresszió, különösen, ha arra amúgy is fogékony. Igyekezzen nem foglalkozni ezzel, temetkezzen bele a munkába, és ne hagyja magát kizökkenteni, Az ilyenkor végzett munka mindig eléri célját. Ne hagyja, hogy mások bűnbaknak kiáltsák ki, vizsgálja meg, hogy a ma fellépő bűntudatnak mennyire van valóságalapja. Ha mégis letörtté válik, igyekezzen erre a napra valamilyen szórakoztató, üde elfoglaltságot választani. A mai nap izületi műtétekre és fogorvosi beavatkozásra alkalmatlan.
 
Jegyváltás:  Péntek 20 óra 20 perckor
Fogyó Hold a Vízöntő jegyben 
Erőt vehet önön lázadó hajlama, és amit eddig szótlanul tűrt, bátran felléphet ellene. Vizsgálja azért meg, mennyire helytálló elégedetlensége, mert lehet, hogy csak a Hold hatására érzi úgy, hogy mindent szabad. Érzelmeit ma nem fogja úgy kimutatni, mint máskor, de most nem is ez a cél. Bohóckodjon, legyen feltűnő, persze csak a jóízlés határain belül. Figyeljen arra, hogy kötelességeit ezen a napon se hanyagolja el, még akkor sem, ha semmi kedvet sem érez azok teljesítésére. A mai nap nem alkalmas lábszárműtétekre.

Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor