Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

A Hold állása, mint iránymutatás

2009. április 20.

Fogyó Hold a Vízöntő jegyben (2009. április 20. 7 óra 53 percig, Hétfő):

Ma erőt vehet Önön lázadó hajlama, és amit eddig szótlanul tűrt, bátran felléphet ellene. Vizsgálja azért meg, mennyire helytálló elégedetlensége, mert lehet, hogy csak a Hold hatására érzi úgy, hogy mindent szabad. Érzelmeit ma nem fogja úgy kimutatni, mint máskor, de most nem is ez a cél. Bohóckodjon, legyen feltűnő, persze csak a jóízlés határain belül. Figyeljen arra, hogy kötelességeit ezen a napon se hanyagolja el, még akkor sem, ha semmi kedvet sem érez azok teljesítésére. Ez az időszak nem alkalmas lábszárműtétekre.

Fogyó Hold a Halak jegyben (2009. április 20. 7 óra 53 perctől, Hétfőtől-Szerdáig):

Ma elfoghatja a depresszió, és könnyen előfordulhat, hogy szeretne egyedül maradni, feltöltődni a spirituális energiákkal. Ha megteheti, maradjon otthon, hallgasson zenét, táncoljon, ezek segítik regenerációját. Vigyázzon, nehogy káros szenvedélyekbe meneküljön, mert ezen a napon erre különösen fogékony lehet. Tartós egészségügyi problémái miatt most érdemes kórházba vonulni, de a műtétekkel várja meg a megfelelő Hold-napot! Ha ismerőse kórházban van, ma feltétlenül látogassa meg! Ez az időszak lábfej műtétre nem alkalmas.

Fogyó Hold a Kos jegyben (2009. április 22. 16 óra 6 perctől, Szerdától-Péntekig):

Ha már régóta harcban áll egy ismerősével, a mai napon indítsa el utolsó támadását, mert ezzel a háború véget érhet. Nagy terveit ne a mai napon próbálja megvalósítani, mert lendülete könnyen elfogyhat, és utána hosszab erőgyüjtő pihenésre lesz szüksége. Próbálja meg inkább gyűjtögetni erejét, és hiába érez magában óriási kirobbanó energiát, lehetőleg ne szálljon vitába senkivel, akivel eddig nem volt konfliktusa, mert alulmaradhat. Ez az időszak nem alkalmas a fej, az agy és az erek műtétjére.
 

Fogyó Hold a Bika jegyben (2009. április 24. 20 óra 46 perctől, Péntektől-Szombatig):

A föld és a pénzügyek betakarításának jött el az ideje. Befektetései meghozták gyümölcsüket, és most felveheti pénzét kamatostul, utána pedig nyugodtan ülhet babérjain, és élvezheti megtakarítását. Ha kölcsöne van, ma fizesse vissza, talán adódik rá lehetősége.Ha kertészkedik, most érdemes betarkarítani a termést, persze csak ha az évszak is megfelelő hozzá. Érdemes ma kirándulni, és megpihenni az anyaföld hátán, beszívni a föld jótékony, gyógyító energiáit. Ez az időszak nem alkalmas a nyak, a torok, a bőr és a mirígyek műtétjére.

Növő Hold a Bika jegyben (2009. április 25. 5 óra 27 perctől, Szombattól-Vasárnapig):

Ma a földdel és az anayagi kérdésekkel kapcsolatos dolgok kerülnek előtérbe. Ha kertészkedik, és az évszak is alkalmas, ideje elkezdeni a vetést és ültetést, vagy a föld előkészítését, felszántását. Amit ma ültet, biztosan jó terméssel fogja kecsegtetni. anyagi ügyekbe is ma érdemes belefogni, ezen a napon amibe belefog, az pénnzé válhat a kézében. De alkalmas az idő pénzügyi befektetések megtervezéséhez is, vagy ha van megtakarított pénze, helyezze ma el a bankban, vagy fektesse be, biztosan meghozza gyümölcseit. Ez az időszak nem alkalmas műtétre.

Növő Hold a Ikrek jegyben (2009. április 26. 23 óra 4 perctől, Vasárnaptól):
Ha van elhalasztott hivatalos ügye, itt az ideje, hogy rendezze azokat. Alkalmas az időpont levélírásra is, ha rég nem válaszolt valakinek, most ne halogassa tovább, írjon! Lakását alaposan szellőztesse ki. Este jól érezheti magát egy szórakozóhelyen, és könnyen teremthet kapcsolatot, de új ismeretség várhatóan csak rövid távra szól. Sétáljon sokat, ha teheti, kiránduljon egyet a jó levegőn. Ez serkenti agyműködését, és így sok jó ötlete támadhat. Tanulásnak, vizsgáknak is most jött el az ideje, ha teheti, ezen a napon vizsgázzon. Ez az időszak műtétre nem alkalmas.
 

Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor