Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Heti bolygóállások

2009. április 20.

A Nap április 20-án éjjel átlép a Bikába. Nyugodtabbak, türelmesebbek lehetünk a heves, tüzes Kos után. A Bika türelmes, nyugodt, de nagyon konok, makacs is tud lenni, és nagyon nehezen enged el. A Bikának fontos a biztonság, nehezen változtat a régi megszokott dolgokon. Gyakorlatias, racionális. Sokáig tűr, türelmes, de ha egyszer kijön a sodrából, akkor olyan, mint a megvadult bika.
 
Ápr. 22. :Vénusz-Mars együttállás

Felfokozott, heves, szenvedélyes, túlfűtött érzelmeket jelez. Szenvedélyes, erotikus, romantikus randevúink lehetnek. 
 
A Mars április 22-én délután átlép a Kosba. Itt uralkodik a Mars. Akaraterőnk, bátorságunk, tettrekészségünk, lelkesedésünk fokozódik, viszont az erőszakosságunk, agressziónk is felerősödhet. Nagy erőbedobással, energiával tudunk küzdeni a céljainkért. 
 
Ápr.23. :Merkúr-Jupiter kvadrát.

Feszültebbek, idegesebbek, türelmetlenebbek lehetünk. Hitbeli kérdésekben is lehetnek viták, feszültségek. A közlekedésben is adódhatnak feszült helyzetek. A Jupiter a törvényesség szimbóluma is, érdemes ilyenkor fokozottan betartani a törvényt, a szabályokat, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzeteket. 

Ápr. 23. : Nap-Plútó trigon

Fokozódik az (élet)erőnk, energiánk, regenerálódó képességünk, a lelkierőnk, kitartásunk, önbizalmunk. 
 
A Vénusz április 24-én reggel átlép a Kosba. A Vénusz itt nem érzi jól magát, exil, kirekesztett helyzetbe kerül. Érzelmi megnyilvánulásaink hevesebbek, tüzesebbek, temperamentumosabbak, esetleg durvábbak is lehetnek. Fokozódhatnak az erőszakos, agresszív érzelmi megnyilvánulások. A Kos Vénusz szalmaláng, hirtelen heves érzelmei lehetnek, szerelmes lesz, és a következő pillanatban, ahogy jött, el is múlik ez az érzelem. 
 
Ápr. 24. : Merkúr-Uránusz szextil

Felerősödhet az intuíciónk, ezoterikus érdeklődésünk. Kreatívabbak lehetünk. Váratlan, hirtelen jó ötleteink támadhatnak. 

Ápr. 26. : Merkúr-Neptun kvadrát

Könnyen félreérthetnek minket, vagy mi másokat. Zavaros, kaotikus gondolataink lehetnek. Pontatlanabbak, megbízhatatlanabbak, álmodozóbbak lehetünk. A közlekedésben, kommunikációban előfordulhatnak zavaros, kaotikus helyzetek. Próbáljunk meg óvatosabban, figyelmesebben közlekedni, mert balesetveszélyt is jelezhet ez a fényszög. 

Ápr. 26. : Mars-Plútó kvadrát

Szélsőséges, erőszakos, agresszív megnyilvánulásaink lehetnek, vagy ilyet tapasztalhatunk másoktól. 
 

Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor