Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

A Hold állása, mint iránymutatás

2009. április 27.

A Hold megmutatja, melyik napban, napszakban, mit érdemes tenni, minek jött el az ideje.  Természetesen más is végezhető, de az itt megjelölt tevékenységek sikeresebbek, mint általában. A műtéti vonatkozás azt mutatja meg, milyen műtétet nem szabad ebben az időszakban végezni.

Növő Hold a Ikrek jegyben
(2009. árpilis 29. 0 óra 40 percig)
Ha van elhalasztott hivatalos ügye, itt az ideje, hogy rendezze azokat. Alkalmas az időpont levélírásra is, ha rég nem válaszolt valakinek, most ne halogassa tovább, írjon! Lakását alaposan szellőztesse ki. Este jól érezheti magát egy szórakozóhelyen, és könnyen teremthet kapcsolatot, de új ismeretség várhatóan csak rövid távra szól. Sétáljon sokat, ha teheti, kiránduljon egyet a jó levegőn. Ez serkenti agyműködését, és így sok jó ötlete támadhat. Tanulásnak, vizsgáknak is most jött el az ideje, ha teheti, ezen a napon vizsgázzon. A mai nap műtétre nem alkalmas.
 

Növő Hold a Rák jegyben (2009. árpilis 29. 0 óra 40 perctől)
Ma a család és az otthon ideje jött el. Ha teheti, maradjon otthon, szépítgesse lakását, vagy látogassa meg szüleit. Töltse családjával ezt az időt, ezzel elősegíti az otthon melegének fejlődését. Elmehetnek családjával egy étterembe is, de akár vendégeket is fogadhatnak otthon, mindenképpen jó hangulatban fog eltelni a nap. Ha van valamilyen gyűjteménye, ne fogja vissza magát, rendezgesse, évezze gyűjteményének szépségét. Ideális nap az új otthonba történő beköltözésre is. A mai nap műtétre nem alkalmas.


Növő Hold a Oroszlán jegyben (2009. május 1. 2 óra 59 perctől)
Ma hajlamos uralkodói szerepkörben tetszelegni, és azt hinni, önön kívül senki sem létezik. Vigyázzon ezzel, ne haragítsa magára azokat, akik szeretik. Gyermekeivel most jól érezheti magát, játsszon velük sokat, élvezze azt, hogy kiélheti az önben belül élő kisgyermeket. Ha dícsérik, örüljön neki, és bánjon nagylalkűen mindazokkal, akik szeretik Önt. Hevesebb lehet a szokásosnál, ezért óvakodjon attól, hogy összevesszen mindenkivel, akiknek nem tetszenek az ön megnyilvánulásai. Partnerével szórakozzon, menjen el vele egy elegáns étterembe, és a szerelmi csatározásokat is nyugodtan időzítheti a mai napra. A mai nap nem alkalmas műtétre.

Növő Hold a Szűz jegyben (2009. május 3. 6 óra 40 perctől)
Ma a munka kerül előtérbe. Nem a karrier felé vezető lehetőségek, sokkal inkább a napi teendők, ilyenkor érdemes nekilátni, mert képes aprólékosan, pontosan ellátni feladatait. Ha bármilyen szervező munka vár önre, most tegye meg azt, sikerülni fog a lehető legpontosabban összeállítani bármilyen napirendet. Törődjön egészségével, kiváló ez a nap egy átfogó orvosi ellenőrzésre, vagy épp havi kontroll látogatására kezelőorvosánál. Amelyik gyógyító kúrát ma kezdi el, az biztosan helyreállítja egészségét. Takarításra is kiváló alkalom a mai. Tegyen rendet otthonában, vagy munkahelyén, és tisztítson meg mindent. A mai nap ugyanakkor műtétre nem alkalmas.

Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor