Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

A Hold állása, mint iránymutatás

2009. május 4.

2009. május. 4.: Növő Hold a Szűz jegyben 
Ma a munka kerül előtérbe. Nem a karrier felé vezető lehetőségek, sokkal inkább a napi teendők, ilyenkor érdemes nekilátni, mert képes aprólékosan, pontosan ellátni feladatait. Ha bármilyen szervező munka vár önre, most tegye meg azt, sikerülni fog a lehető legpontosabban összeállítani bármilyen napirendet. Törődjön egészségével, kiváló ez a nap egy átfogó orvosi ellenőrzésre, vagy épp havi kontroll látogatására kezelőorvosánál. Amelyik gyógyító kúrát ma kezdi el, az biztosan helyreállítja egészségét. Takarításra is kiváló alkalom a mai. Tegyen rendet otthonában, vagy munkahelyén, és tisztítson meg mindent. A mai nap ugyanakkor műtétre nem alkalmas.

2009. május. 5. 11 óra 56 percktől:
Ma meglehetősen határozatlan, épp ezért kerülje a döntéshelyzeteket. Ugyanakkor kiváló az alkalom üzleti kapcsolatok teremtésére, vagy haragosok közötti békekötésre. Ha van menyasszonya vagy vőlegénye, ma eljegyezheti, ha pedig már jegyesek, ez a nap ideális a házasságkötésre. Foglalkozzon környezete széppé tételével, hallgasson zenét vagy verseket, és engedje át magát az érzelmeknek. Élje ki kreativitását, és hódoljon kicsit a művészeteknek. A mai nap műtétre nem alkalmas.

2009. május. 7. 18 óra 52 percktől:
A mai nap a visszavonulás napja, ha teheti, maradjon egyedül, és foglalkozzon többet magával, lelki problémáival. Vigyázzon azért, a túlzott önmarcangolás sehova sem vezet! Viszont ha egyedül marad érzéseivel, feltöltheti belső lelki tartalékait. Kerülje a konfliktus helyzeteket, mert könnyen megsértődhet, vagy éppen megsérthet másokat. Ideális ez a nap a spirituális és ezoterikus témákkal történő ismerkedésre, tanulásra. Tudományos kutatásokkal is érdemes ma foglalkoznia. Ha partnere szereti a kissé agresszívabb szexuális játékokat, ma biztosan szívesen fogadja az ön közeledését. A mai nap nem alkalmas műtétre.

2009. május. 9. Telihold, 6 óra 11 perctől: Fogyó Hold a Skorpió jegyben:
Ha bosszút forralna, megvalósításához semmiképp se ma fogjon hozzá. Forduljon inkább befelé, figyelje belső rezdüléseit, ha úgy érzi, meditálhat is kicsit. Ha mély lelki bánata van, megpróbálhatja a kellő önelemzéssel túltenni magát rajta. Alkalmas az idő egy kutatási munka befejezésére is. Erős vágyat érezhet szexuális csatározásokra, de figyeljen, mert ma könnyen eldurvulhat ez a játék. A mai nap semmilyen műtétre sem alkalmas!

2009. május. 10. 3 óra 53 perckor: Fogyó Hold a Nyilas jegyben
Ma túlzásba viheti a mértéktelenséget, és ennek akár komoly egészségügyi következményei is lehetnek. Itt a ragyogó alkalom tanulmányainak befejezéséhez, és egy igazán sikeres záróvizsga letételéhez. Ha külföldön van, a mai napnál jobbat nem találhat a hazatérésre. Vigyázzon, mert a mértéktelenség mellett meggondolatlanná is válhat ezen a napon, és olyasmit tehet, amit később talán nagyon is megbán. Legyen megfontoltabb, és inkább ne ígérjen semmit. A mai nap máj- és combműtétre nem alkalmas.

Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor