Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

ELEMEK A HOROSZKÓPUNKBAN 2.

2009. július 13.

 FÖLD ELEM

(Bika, Szűz, Bak)


A Föld elem az érzékek birodalmával, valamint a fizikai világgal van kapcsolatban, amelyben élünk. Megmutatja a növekedésünk biztosítására való képességünket, valamint azokat a határokat, amelyekre szükségünk van ennek biztosításához. Amikor egy magot elvetnek, a Föld azáltal segíti kifejlődni, h. táplálj és védelmezi. A Föld, szemben más elmekkel stabilizáló jellegű, állandó. A földtípusok praktikusak, hatékonyak, csordultig teltek a józan ésszel, ösztönösen tudják, hogyan kell kihasználniuk meglévő forrásaikat gyakorlati szükségleteik kielégítésére.

Azoknak, akiknek kevés bolygójuk áll a föld jegyekben vagy egy se, azoknak szinte megoldhatatlan feladatot jelent hogy két lábbal álljanak a földön és megbírkózzanak a mindennapi élet kihívásaival és gyökeret eresszenek.
A kimerített föld gyengeséget, kohézióhiányt és nem gyógyuló töréseket eredményez.

A gyenge föld ellenszere a sok mozgás, a kertészkedés, az agyagozás és a gyökérzöldségek fogyasztása.

A föld jegyben álló bolygók túlhangsúlyozottsága gyakorta olyan emberre utal, aki jobb szereti, ha fenn tudja tartani a status quot és szeretné elkerülni a változást. Ezek a típusok jó esetben a hagyományos értékek nagy védelmezői. Rossz esetben azonban fukarnak tűnhetnek, ill. semmi más nem érdekli őket, mint az, hogy a pénz, az anyagiak, a birtoklás, az étel és a szex utáni vágyukat minél jobban ki tudják elégíteni.

A túl sok föld elhízáshoz, depresszióhoz, elcsontosodáshoz, elmeszesedéshez, az érzékszervek érzékenységének elvesztéséhez vezethet.

A túl sok föld ellenszere a mozgás, a kevesebb alvás, az enyhén fűszeres ételek és a fogékonyság erősítése.Kálmán Eszter

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor