Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Mennyi időre érdemes előre jósoltatni

2008. december 27.

Legcélszerűbb egy éven belülre jósolni. Még ha egyes események át is látszanak kicsit későbbre két, esetleg három éven belülre. Ezeket jelezhetjük, de a jóslás maga egy évre irányuljon. Több okból is:

Az első oka, hogy minden nap változunk, ami ugye változtathat a jövőképünkön is. Három, vagy több év alatt túl nagy lehet ez a változás a jelenlegi helyzethez képest, így a jelenből nézve nem biztos, hogy megbízható információt tudunk adni. A 90%-os vagy az alatti információ pedig már nem információ, hanem találgatás, s ha valaki ezt teszi, mondja is el a kérdezőnek ezt, és hogy csak találgatni mer, tud, az ilyen messzi jövőt illetően.

Másik véleményem szerint fontos oka, hogy épp elég egy embernek egy évre vonatkozó információt is feldolgozni és elraktározni úgy, hogy ne az alapján, attól befolyásolva élje az életét. Ne kerüljön a hatása alá annyira, hogy bekorlátozó tényezője legyen egy jóslás az életének.

Végül, de nem utolsó sorban az egy éven belülre adott jóslat visszaigazolható. Egy év múlva legkésőbb a kérdező látja, hogy hiteles vagy kókler jósnál járt-e, és a tapasztalata alapján el tudja dönteni érdemes e többször felkeresnie vagy sem.

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor