Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Mit várhatunk egy hiteles jóstól?

2009. március 22.

A jós felelősségteljessége alapján elvárhatja, aki jósoltatni megy, hogy ketten legyenek az adott helyiségben, ahol a jóslásra sor kerül. Továbbá elvárhatja, hogy kérdezés nélkül a jós elmondja, mi jellemzi az ő életét. Tehát már a jóslás kezdetén hiteles információkat kapjon, anélkül, hogy bármit is mondana önmagáról. Ez alatt általában kiderül az is, ami a kérdezőt leginkább foglalkoztatja, amiért felkereste a jóst, anélkül, hogy elmondásra került volna. Ha ez idáig minden stimmelt, csak akkor kérje a folytatást.

Elvárhatja, hogy a jós soha, de soha ne próbáljon döntést hozni helyette, s amennyiben észre veszi, hogy a döntését befolyásolni próbálja, azonnal szólítsa fel, hogy hagyja abba! Ez nem feladata egyetlen jósnak sem.

A feladata, hogy elmondja melyik döntéstől mit várhat a kérdező. Döntenie azonban neki kell! S véleményem szerint a legcsekélyebb mértékben sem szabad befolyásolnunk a döntésében.

Elvárhatja, hogy soha, senki haláláról ne beszéljen kérés nélkül, a kérdező saját haláláról, még kérésre sem volna szabad, sem pedig tényként ne közöljön végzetes információkat. Lehetőségekről, döntési helyzetekről, s a döntések lehetséges következményéről, jövőképéről adjon felvilágosítást. Mert csak így nem determinál.

Nagyon fontos, és elvárható, hogy az információkat egyértelműen, ám szakszerűen tárja fel. Értem ez alatt azt, hogy a kérdező számára, befogadható, feldolgozható, érthető módon mondja el, amit lát, valamint megfelelő, és kellő energetikai töltettel, ahhoz, hogy segítségével feldolgozható legyen minden kapott információ.

Ezek azok, amiket minimum szinten elvárhat egy hiteles jóstól, aki hozzá megy.

 

Ha egy magát jósnak nevező személy egy percen belül „rád szakítja az eget”, olyan módon, hogy minden alapot nélkülözve, a jövődre vonatkozóan, olyan tényekkel dobálózik, amik összeomlással fenyegetnek, kérlek, ne te szégyelld, áll fel, és menj el! Szíved joga, megteheted, és érdemes is ezt tenni, én úgy hiszem.

Mert egy hiteltelen jóslás nagyon komoly problémákat okozhat.

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor