Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Házirend

2010. május 12.

„Házirend” Mindenkinek

Kedves Vendégeim! A félreértések, sértődések elkerülése végett, és a sikeres hatékony kapcsolatfelvétel, együttműködés reményében írom ezt a házirendet.

Ha elolvassátok, és betartjátok, azzal elősegítitek, hogy hatékonyabban végezhessem a hivatásomat, ami mindannyiunk közös érdeke!

Kérlek, tájékozódj a honlapomon, mielőtt megkeresel!

A honlapon, a főoldalon különböző menüpontok alatt, mindig az aktuális árat, és információkat találod! (függetlenül a dátumtól, ami csupán azt jelzi, mikor jött létre az a menüpont)

A Szolgáltatások Menün belül Dunaújváros-ra kattintva elolvashatjátok az oda vonatkozó elérhetőséget, végig nézhetitek milyen szolgáltatásokkal lehetek ott segítségetekre, valamint az egyes foglalkozások aktuális ára és időtartama is fel van tüntetve.

A Szolgáltatások Menün belül Budapest-re kattintva, megtaláljátok ugyan ezen információkat Budapestre vonatkozóan, ha itt szeretnétek felkeresni, kérem, az ide vonatkozó árakat vegyétek figyelembe!

Bejelentkezés

Amennyiben tájékozódtál arról miben lehetek segítségedre, és eldöntötted hol szeretnél felkeresni, melyik városban, az oda tartozó elérhetőségek valamelyikén lehet időpontot kérni, egyeztetni.

Tanácsos,  sms-ben, vagy e-mailen keresni engem, mert a telefont a legritkább esetben tudom felvenni!

Csak személyes konzultáció keretében tudok segíteni, esetleg távjóslás lehetséges e-mailben, ha semmi más mód nem kínálkozik.

Telefonon csak akkor keress, ha időpontot szeretnél kérni! Ha nem veszem fel, ami sűrűn előfordul, kérlek, hogy írj sms-t, vagy e-mailt, hogy melyik szolgáltatásomra (teljes elemzés-jóslás, tanfolyam, mágia stb.) szeretnél időpontot kérni, és hol (Budapesten, vagy Dunaújvárosban). Válaszolok, amint tudok!

Ha külföldön vagy, ezért nem tudsz személyesen felkeresni, e-mailben keress meg ezzel, és megbeszéljük, mit tudok tenni így Érted!

Kérlek pontosan érkezz, a megbeszélt időpontra!

Szépen kérek mindenkit, hogy a megbeszélt időpontra legyen nálam! Ne előbb, mert azzal más idejéből vesz el, és ne is később, mert akkor az én és saját idejét vesztegeti!

Megértem, hogy könnyű eltévedni, és a forgalom sem pontosan kiszámítható mindig, de én nem tudok a forgalomhoz, egyebekhez igazodni. Én is pontosan érkezem, ha megbeszélek egy időpontot, bárhová.

Biztos vagyok benne, hogy Mindenki meg tudja ezt oldani, ha valóban Akarja! Kérem, hogy ennyivel is tiszteljük meg egymást, és egymás idejét, fáradozásait!

Ha valaki korábban ér ide, kérem, várakozzon a megbeszélt időpontig, vagy sms-ben érdeklődjön legfeljebb, hogy jöhet e előbb! Ha nem jelzek vissza, akkor dolgozom, tehát, kérem, hogy várjon az időpontjáig!

Ha valaki csak pár percet is késik, szintén érdeklődjön, hogy fogadom e még aznap, vagy sem.

Ha valaki 10 percet, vagy többet késne biztos, hogy nem tudom már fogadni a megbeszélt időpontra, ezért kérem, írjon sms-t erről, és kérjen új időpontot!

Amivel nem foglalkozom!!!

Nem vállalok elhunyt rokonokkal való kapcsolatfelvételt, semmiféle szellemidézést, semmilyen okból!  (Csak megtisztítok szellemektől, káros energiáktól embereket, épületeket!)

Nem vállalom szerelmi kötés készítését, semmilyen okból!  (Csak már létező szerelmi kötés feloldását vállalom!)

Nem teszek senkire, semmilyen rontást, vagy átkot, semmilyen okkal, soha!  (Csak átok, rontás eltávolítását vállalom!)

Nem jósolok, nem adok tanácsokat telefonon, sem msn-en, sem skyp-on, tv-n keresztül stb.! (Csak időpont egyeztetés utáni, személyes találkozón elemzek, és tudok segíteni, illetve kivételes esetekben e-mail útján!)


Előre is köszönöm a megértést, és együttműködést!

Szeretettel:
 

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor