Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Láss tisztán!

2009. március 24.

A mai zűrzavaros, rohanó világban, a legtöbb ember csupán egyetlen dolgot érzékel világosan, hogy minden nap ugyan abban a taposómalomban őröl, kimerülésig.

A feszített tempójú mindennapos munka, és küzdelem mellett - már aki van olyan szerencsés, hogy még maradt munkahelye- alig marad ideje bármi másra. Otthon a család, a házimunka várja. Nap végére pedig olyan kimerült, hogy esetenként még az esti filmet sem bírja végig nézni, hanem bealszik alatta.

Reggel pedig kezdődik az egész őrület elölről. A küzdelem a létfenntartásért, köti le minden figyelmünket.

Jóformán ez az egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, ez az, amit világosan látunk.

A tompultságnak ebben az állapotában látókörünk beszűkült, és sokszor saját magunkra vonatkozóan sem ismerjük fel a fontos jeleket. Csak akkor vesszük tudomásul, amikor egy-egy betegség, vagy egyéb kellemetlenség formájában elkerülhetetlenné válik szembe nézni bizonyos dolgokkal.

A tágabb értelembe vett környezetünkkel még ennyi energiánk sincs foglalkozni. Összességében sem saját magunk egészéről nem vagyunk tudatosak, sem az életünkben zajló eseményeket nem látjuk. Ezért van az, hogy időnként derült égből villámcsapásként azt vesszük csak észre, hogy minden összeomlott. Számunkra láthatatlan, értelmetlen, felfoghatatlan módon, ok nélkül elveszítjük, akit szeretünk. Eltávolodnak gyermekeink, és felszínessé válnak barátságaink, emberi kapcsolataink.

Ám ez csak nekünk tűnik ily hirtelennek, mert váratlanul eszmélünk a tényekre. Valójában azonban az ilyesmi mindig hosszadalmas folyamatok végeredményeképp realizálódik életünkben.

Csupán mi siklottunk át felette, nem vettük észre, nem láttunk tisztán.

Ezért nagyon fontos, hogy minden nap szánjunk időt önmagunkra, és szenteljünk több figyelmet szeretteinkre is.

Álljunk meg, és próbáljuk meg felmérni, felfogni, tudatosítani, hogy mi zajlik bennünk, és körülöttünk. Nehogy később már csak a kész tények álljanak előttünk megmásíthatatlanul.

Ha figyelünk, tudatosak vagyunk, láthatjuk a folyamatokat, beláthatjuk tendenciáikat, s módunkban áll tenni értük, vagy ellenük. Ám ehhez időt, energiát kell szánnunk rá, hogy mindig tisztán lássunk. Ha egyedül nem megy, kérhetünk időnként külső segítséget. Felkereshetünk egy jóst, vagy asztrológust, számmisztikával foglalkozó szakembert, vagy egyéb olyan segítőt, akinek a feladata az, hogy rávilágítson jelen helyzetünkre, megvilágítva ezzel számunkra az utat, amin járunk éppen.

Ne botorkáljunk vakon a sötétben, tapogatózva! Ne hagyjuk, hogy elszaladjon mellettünk az élet! Életünknek nem csak nézőjévé, de főszereplőjévé kell válnunk! Kezünkbe kell venni az irányítást, és élni, alakítani az életünket! Itt és most! 

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor