Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Tessék választani!

2009. április 7.

Tessék választani!

 


Ha valóban tudatosan jelen vagyunk az életünkben, és tisztán látjuk saját helyünket, szerepünket benne. Épp úgy, ahogyan a környezetünkben lévő események, emberek tekintetében is tisztában vagyunk vele, hogy miért, és hogyan nyilvánulnak meg az életünkben, akkor mondhatjuk, hogy komplex rálátásunk van az életünkre.

Amikor ismerjük helyzetünket, és szerepeinket, komoly információ birtokába jutottunk. Minden információ hatalom, amivel azonban élni lehet.

Ha tisztán látjuk, hogy életünk, bizonyos részén olyan irányba halad, ami számunkra nem megfelelő, akkor ezt felmérve lehetőségünk van változtatni ezen.

Józan paraszti eszünkkel is képesek vagyunk végig gondolni, hogy mely hozzá állásunk, miféle cselekedetek vezettek a jelenlegi helyzet kialakulásához.

Ugyan így képesek leszünk kigondolni, hogy milyen irányú változtatások szükségesek ahhoz, hogy a jövő számunkra kedvezően alakuljon.

S mi bizony dönthetünk a változtatás mellett. Dönteni azonban nekünk kell. Választani kell a lehetséges utak közül. Ehhez természetesen nem kevés objektivitásra, bátorságra, és felelősségvállalásra van szükség.

Életünk azonban a miénk, vállalnunk kell a felelősséget érte! Ha az életed főszereplője Te vagy, akkor képesnek kell lenned magadnak írni a forgatókönyvet, majd megvalósítani is azt!

Ha bármilyen segítő, elemző segítségét is kéred, döntened, s választanod azonban Neked kell! Egyedül Neked!

Ahogyan cselekedni is, hiszen senki sem élheti az életedet helyetted!

Egyedül Te hozhatsz új, pozitív irányú változásokat, Te vonzhatsz fényt, boldogságot, bőséget az életedbe. Te teremthetsz magadnak tudatosan békés, egészséges mindennapokat!

De dönteni, és változtatni neked kell, és lehet.

Ideje, hogy magadhoz ragadd az irányítást, és ne csupán hánykolódj az élet tengerén! „Élj a világban, de ne hagyd, hogy a világ benned éljen!”

Légy Te az életed hajóskapitánya! Módodban áll másképp élni! Lehetőséged van dönteni boldogság és boldogtalanság, magány és szerelem, pesszimizmus, és optimizmus között. Minden nap, bármely nap megteheted. Tessék választani! Mert választani tudni kell!


 

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor