Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Magamról

2008. december 17.

V. Anita vagyok, mások talán Soror Iswidiati néven ismernek,

 1979. május 2-án születtem Dunaújvárosban reggel 09:35-kor ( Bika- Rák Asc.)
Gyermekként inkább zárkózott, magamnak való voltam, kiválóan eltöltöttem az időt jómagam, és a könyvek társaságában.
Ennek köszönhetően 4 és fél éves koromra autodidakta módon megtanultam írni, és olvasni, aminek Édesanyám, és pedagógus keresztanyám kicsit sem örültek, mondván unatkozni fogok az iskolában. Csak félig volt igazuk, olvasás órán valóban unatkoztam, és nagy ráértemben szép dekorációkat alkottam a padokra, füzetekbe, könyvekbe.
Ma is egyik kedvenc időtöltésem, az olvasás mellett a képek festése.
Az általános iskola végeztével, mivel mindenki Egészségügyi Szakközépiskolába szánt (gondolom a biológia fakultáció miatt), én természetesen Szakmunkásképzőbe jelentkeztem Székesfehérvárra.
17 és fél évesen Szakma Kiváló Tanulója Versenyen szabadultam fel, s szakmám szerint női-férfi fodrászként helyezkedtem el dolgozni nagy nehezen, mivel kiskorúságom miatt nem lehettem önálló vállalkozó, viszont bárki alkalmazásba vehetett, akkor is, ha köze nem volt a szakmámhoz a világon semennyi sem. Egy évvel később már nem csak olvasás szintjén voltam kíváncsi a spirituális jelenségekre, ekkor tetéződött tanulásvágyam, s kezdődött meg a tanfolyamokra járkálás minden felé. Rákócifalva, Kecskemét, Budapest, ahol valamit tanítottak, én mentem. Ne kérjétek, hogy soroljam fel, mi mindenről szereztem oklevelet, címet, rangot, egyebeket! Ezzel párhuzamosan autodidakta módon tanulmányoztam, és vetettem a Cigánykártyát barátoknak, vendégeimnek, családomnak. Később jött mellé még jó párféle kártya, és egyéb jós technika. Aztán később, mikor ezt már két éve intenzíven gyakoroltam, elsősorban önmagamat tesztelve, egy kártyajós tanfolyamra is elmentem, hogy kiegészítsem a saját magam által felfedezetteket.
Végül elvégeztem, egy 1 éves Metafizikai-Parapszichológiai Akadémiát Budapesten.
Azóta újra az autodidakta önfejlesztés útját járom, mert vallom, hogy mindig tanulni, fejlődni kell, és lehet, amíg csak élünk.

Mindig gyakorlati ember voltam, sosem kedveltem az üres, álszent beszédet, a szép, és nemes eszméket valódi cselekvés, igazi gyakorlatba ültetés nélkül.
Éppen ugyan így spirituális vonatkozásban is kevésnek tartom az elméleti, lexikális tudást, gyakorlati tudás, tapasztalás nélkül.
Ezért nálam nincsenek hangzatos megvilágosodást ígérő, és kuncsaftcsalogató szlogenek, sem misztikus ködösítések.
Ami van az a nyers igazság, őszinteség, hitelesség, ezáltal eredményesség gyakorlatban ugyan úgy, mint elméletekben.

A figyelmes olvasó megállapíthatta, hogy életutam spirituális vonatkozásait, nem taglaltam ki, nem részleteztem. Ennek két oka van: az egyik, hogy hitelesen véleményem szerint talán egy könyvnyi terjedelemben lenne ez lehetséges, s másképpen semmi értelme nem lenne, hiszen valójában nem osztana meg semmit senkivel. A másik pedig, hogy éppen ezért csorba tükör lenne.
Erről szólok kicsit bővebben a következőkben.

Kezdhettem volna olyanokkal, hogy már gyerekkoromban is érdekes megnyilvánulásaim, képességem voltak, ami ugyan igaz, mégsem szeretném ebben a stílusban, ezeket forszírozva folytatni a bemutatkozást. Még pedig azért, mert nem szeretném, ha a múltamból általam kiemelt és elmondott dolgok határoznának meg engem bárki előtt, ha még annyira igazak is lennének, ezt a képet akkor is én festeném önmagamról.

Semmi szükségem nincs az ilyesfajta „címkékre", megkülönböztető figyelemre, vagy arra, hogy felmagasztalva valamiféle gurunak, szuperkülönleges fő-fő mágusnak, mesterjósnak stb. tituláljon bárki, mert éppen ennyire nem határoz meg az sem, hogy mások milyen képet festenek rólam.

Az egyetlen, ami meghatározóan tükrözhet bárkit, az nem a szép szavak, hanem a cselekedetek, amikkel találkozhatunk egymás társaságában, az együtt eltöltött idő alatt, de az is csak akkor, ha torzítás nélkül tudjuk értelmezni. Saját személyiségünk, fóbiáink, lelkületünk, beállítódásunk más fényben tüntethet fel egy-egy eseményt, tettet, mint amilyen az valójában. Ezért érdemes odafigyelni másokra, de kétszer annyira érdemes éberen figyelni önmagunkat, és önismeretre szert tenni, nem pedig mások, rólunk alkotott, pozitív véleményére apellálva operálni.

Nagyon fontosnak tartom még az összhangot, minden lény humánus, hétköznapi, és a spirituális megnyilvánulása között, mert csak abban az esetben nevezhető számomra igaznak valamely lény.

Ezzel a bemutatkozással két dolgot szeretnék elérni: Az egyik az, hogy lássa mindenki, hogy az a bátorság, felelősség vállalás, amikor megismertem, felismertem, elfogadtam önmagam és felvállaltam azt mindentől függetlenül, az volt egy meghatározó fordulópont, ami legalább olyan fontos, mint a spirituális, mágikus képességek önmagukban, akár velünk születettek, akár később tanulással, kitartó munkával fejlesztjük ki őket.

Tudom ma önbalzsamozni divat, de én nem tartom követendő irányvonalnak. Amit mondani szeretnék az, hogy mindenki ismerje meg és vállalja, merje felvállalni és kiteljesíteni önmagát. Mindenki egyéniség, mindenki különleges és egyedi. Csak sokan félnek megismerni és megélni önmaguk nagyszerűségét. Mindenkiben benne él a tökéletes emberi lény csírája, és elsődleges, legfontosabb ennek megértése, megélése, megvalósítása minden szinten. Kiteljesedve követni saját fejlődésünk vonalát a beteljesülésig.

"Valódi tennivalónk az utazás, a nagy kaland, és boldogulásunk útján találhatunk rá a tanulnivalókra, amelyek kedvéért ezt a létidőt választottuk."

Mindenki társ az úton, és néhány barát is feltűnhet, akikkel közös élmények, megtapasztalások, alkotások, munkák is kikerekedhetnek. Az egyéni eredmények mellett a közösségi élmények is meghatározóak, amikor az útitárs a testvéred, és egy a cél, ami felé tartotok.

Remélem, hogy mindenki megtalálja a boldogságát, s a maga útját, ami értékes, hasznos az ő élete számára, az ő boldogulását, boldogságát, fejlődését, kiteljesülését, gyógyulását, tanulását segíteni tudja, és a megszerzett tudás birtokában önmaga „megváltójává" válik!

Foglalkozási területem spirituális vonatkozásban:

2000 óta gyakorlatban foglalkozom olyan dolgokkal, ami a metafizika-parapszichológia tárgykörébe tartozik. Azon energetikai jelenségekkel okának feltárásával, és megoldásával, ami nem a fizikai törvényeknek megfelelően működik. Pl. poltergeist jelenségek, nem fizikai testtel rendelkező, nem kívánatos lények, vagy emberre káros energia felhalmozódások, átok, rontás megszűntetésével, eltávolításával.

Egészségügyi problémák lelki hátterének feltárásával, ami a maradandó gyógyulás alapvető feltétele a hagyományos orvoslás mellett.

Alternatív terápiákkal, prevenciós, és kiegészítő, kísérő jelleggel. Pl.: regressziós ok feltáró technikák, célzott koncentrációk vezetése, amennyiben az döntően segítő befolyással bír. Szelíd gyógymódok, mint a gyógyteák egyénre szabott keverékeinek készítése, vagy energetikai kezelés.

Metafizikai pszichoterápia keretében lelki segítségnyújtással, útmutató beszélgetéssel, tanácsadással.

2001-ben Indiában töltöttem 6 hetet, ahol jelentős hatással voltak rám bizonyos védikus tanítások, azon belül is azok, amik az alapvető emberi értékeket fejlesztik, önismeretre serkentően hatnak, és a jellem fejlődéséhez vezetnek; ezek többnyire pszichikai, vagy koncentrációs gyakorlatok.

Valamint 1997 óta foglalkozom eredményesen jövőérzékeléssel, kártyavetéssel.

A cél, aminek elérésére törekszem önmagam kiteljesítése, és; Az Egyetlen Istenség.

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor