Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Újdonságok, ajándékok, december

2010. december 8.

Ismét eltelt egy év, még hozzá sokak számára, nagyon nehéz év. Senkit nem kímélt az Élet, a gazdasági válság. Sokunkat ért az idén anyagi, érzelmi veszteség.
Még is, ezekben a nehéz időkben, érzem a leginkább hivatásom áldásos mivoltát, s, hogy nagyon nagy szükség van a munkásságomra. Többen, -akik az elmúlt időszakban, kilátástalannak vélt helyzetükben, végső elkeseredettségükben fordultak hozzám-, később örömmel számoltak be arról, hogy nem bánták meg! Mert az tartotta bennük a lelket, amit én mondtam, előre jeleztem. Nagyon sokat segített nekik az, hogy tudták meddig kell kitartani, és erősnek maradni, és hittek abban a jóban, ami azután elkövetkezik az életükben. A "fényben, az alagút végén", amit előre vetítettem nekik. Ők a hétköznapok hősei a szememben, mindig is azok lesznek! Értük teszem, amit teszek! Hogy minél több embernek segíthessek! Annak ellenére, hogy több oldalról kritika ért azért, hogy én nem emeltem árat... Kollégák már 1-2 éve, 15-35 ezer forintért foglalkoznak 1 órát, 1 emberrel. Néhányan hangot adtak véleményüknek, miszerint én ostoba vagyok, főleg két megjelent könyv, és 13 év gyakorlattal a hátam mögött, hiszen 1 ember után kereshetnék annyit, amit most 3 ember után.

Nos! Ez tehát kinek jó hír, kinek csalódás; továbbra sem emelek árat! Mert így 3 emberen segítek, amíg akkor csak 1 embernek segítenék. Én így látom ezt a helyzetet.
Jövőre is, az idei árakkal várom mindazokat, akik tőlem segítséget kérnek!

Sőt! Minden Kedves Vendégem, aki  most decemberben keres fel, ajándékba kap tőlem egy példányt, az; Egy jósnő naplója című könyvemből! Bízom benne, hogy aki kapja végül, örömét leli majd benne!

Újdonsággal is készülök! Mivel a munkám során azt tapasztaltam, hogy az idei év alatt, sajnos nagyon sok ember elmagányosodott. Nehéz körülményeik miatt elveszítették társukat, barátaikat, kollégáikat. Ezeknek az embereknek a legnagyobb baja az, hogy nincsen senki, akivel beszélgethetnének. Nincs, aki meghallgassa, megnyugtassa, irányváltásra, vagy kitartásra ösztökélje őket. Hozzám, eddig jósoltatni lehetett csak jönni, méghozzá elkerülendő a jóslástól való függést, leghamarabb fél évente, de inkább csak évente 1x.
Mostantól ez megváltozott! Ezután lehet hozzám jönni, csak beszélgetni is! Amikor, és ahányszor valaki úgy érzi, hogy erre van szüksége, ez segítene!
1 órában; 3.300 Ft-ért, ami ma jelképes összegnek számít!

Illetve a honlapom Fórumán, létre hozok egy topikot; Közösség címmel. Itt beszélgethetnek, ismerkedhetnek mindazok az emberek, akik új ismeretségekre vágynak! Privát üzenetben, személyes találkozókat is megbeszélhetnek! Bízom benne, hogy ezáltal a lehetőség által is segítem, hogy új barátságok szülessenek! Kevesebb legyen a magányos ember!

Remélem sokak segítségére leszek a jövő évben is!
Mindenkinek békés, boldog Ünnepeket kívánok!

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor