Hold Ann'i Thaa
parapszichologus, metafizikus, kartyajos
 
Keresés
Vaszilkó Anita – A jóslás és a cigánykártya alkímiája
Megjelent: 2008. november 28.
Vaszilkó Anita - Egy jósnő naplója
Megjelent: 2009. június 4.

Ha gondolkodsz rajta, hogy érdemes-e felkeresned engem...

2016. április 14.

Ha gondolkodsz rajta, hogy érdemes-e felkeresned engem…

Szeretnék adni néhány támpontot, a csalódások, félreértések elkerülése érdekében.

Először is szent meggyőződésem, hosszú évek tapasztalatát alapul véve, hogy kérésem vagy másképpen imám, meghallgatásra talál, és mindig csak az, és akkor jut el hozzám, amikor annak helye és ideje van az életében, amikor én segíteni tudok Neki.

A régiek már tudják, hogy a segítség nálam, vagy inkább velem; többnyire nem az, amit elképzeltek maguknak, mielőtt felkerestek. J

Ha arra vágysz, hogy valaki megmondja, hogy mit kell tenned, hogy valaki eldöntse a nehéz dolgokat az életedben helyetted, hogy valaki befolyásolni próbáljon abba az irányba, ami szerinte Neked jó lenne, akkor bizton állíthatom, hogy nem én vagyok az embered. Ezek egyikét sem kapod nálam, ezért meg sem érdemes keresned.

Amit én teszek, csupán annyi, hogy „felkapcsolom a villanyt” Neked, hogy lásd, hogy merre haladsz, és a tudatosság fényében arra bíztatlak, hogy vállald fel az életedet, hogy merj dönteni, és aszerint cselekedni. Hogy tudatosan éld az életedet. Megmutatom melyik döntésed hová vezethet, de dönteni, lépni, élni Neked kell, és lehet egyedül !

Megmutatom, hogy a szíved mélyén tudtad Te is épp olyan jól, a válaszokat, és arra buzdítalak, hogy mindig figyelj Magadra, az intuíciódra, és használd azt minden nap. Hogy értsd meg, hogy nem szabad függeni senkitől, és Te vagy az egyetlen, aki igazán segíthet Neked.

Ezért hozzám havonta sem lehet jönni. Ha erre vágysz, szintén nem én vagyok az embered.

Ha mindezek után úgy érzed, hogy pont engem szeretnél felkeresni, kérlek, hogy előtte böngészd át a weboldalamat, olvasgass, tájékozódj, mielőtt bejelentkezel.

Amikor pont időben megérkezel hozzám, szeretettel várni foglak ! 

Vaszilkó Anita

  Anita  
   
     
  Menü  
   
     
  Névnapok  
 
Ahmed, Benk?, Dániel, Godó, Gotfrid, Henrik, Hiláriusz, Honorátusz, Honóriusz, Illés, Izidor, Sámuel, Stefánia, Szidor